AirTrack

Anna koululiikuntatunneille vauhtia!

Kouluissa 

Koulujen opettajat etsivät jatkuvasti uusia tapoja motivoida oppilaita liikuntaan. Harjoittelu AirTrackin matoilla on hauskaa, helppoa, turvallista ja houkuttelevaa. Matot saa käyttökuntoon nopeasti jotta liikuntatunti voidaan aloittaa mahdollisimman sujuvasti. Tutkimukset osoittavat, että voimistelu vahvistaa  oppilaiden motorisia taitoja. AirTrackin matoilla liikkuminen tarjoaa jokaiselle onnistumisen kokemuksia! 

Voimistelu

Air Track-matot ovat täydellisiä voimistelun harjoitteluun! Matoilla on helppoa ja turvallista aloittaa volttien ja flikujen sekä perhosten harjoittelu. Matolla tai maton reunalla on hyvä myös venyttää spaguja! Matot on helppo tyhjentää ja siirtää varastoon jos treenitila esimerkiksi jaetaan muiden kanssa! 

Cheerleading ja akrobatia 

Ilmatäytteiset AirTrack-matot ovat ihanteellisia cheerleadingiin ja akrobatiaan. Matto on pehmeä ja joustava voltteihin  mutta kuitenkin riittävän napakka ja vakaa pyramidien harjoitteluun. AirTrack-matot ovat pieniä ja helposti varastoitavia kun ilma poistetaan. Matot on helppo asentaa ja ne ovat siten ihanteellisia cheerleader-ryhmille, joilla ei ole tilaa tai tiloja vain omaan harjoitteluun. Käytä AirTrackin saumatonta kytkentämenetelmää monien AirFloor-mattojen yhteenliittämiseen ja luo täydellinen kilpailulattia vain 45 minuutissa! 

Trampoliinipuistot 

Trampoliinipuistojen suosio on räjähtänyt ja niitä on jo monissa kaupungeissa! Trampoliinipuistoilla on usein haasteena löytää laitteita, jotka ovat innovatiivisia, hauskoja, turvallisia ja kestäviä mutta myös kustannustehokkaita. Mukautetut AirTricks-matot voivat olla ratkaisu ja yhä useammat trampoliinipuistot käyttävätkin näitä ilmatäytteisiä mattoja. 

AirTrickin matot eivät korvaa trampoliineja, mutta ne voivat lisätä mahdollisuuksia trampoliinipuistoon. Matot ovat monikäyttöisiä ja pehmeitä jotta niille on hyvä laskeutua. Samaan aikaan ne ovat kuitenkin riittävän vakaita juoksemiseen ja pelaamiseen. Voit myös merkitä viivoja ja saat matoista pelikenttiä vaikkapa jalkapallo-, lentopallo- tai koripallokentäksi! Uusi AirTrack Infinity -pumppu varmistaa, että matoissa on aina oikea paine! 

Parkour

Parkourissa olennaisena osana ovat erilaiset voltit. AirTrackin matolta se jokainen parkouraajan alku ponnistaa! Matoistamme saat koottua täydellisen alustan parkour-treeneihisi ja mattojen pois kerääminen käy nopeasti-tyhjennä vain ilma ja siirrä taitetut matot varastoon! 

Kotikäyttöön 

Hyvää oloa saa kuntosalilla mutta miten treenaat jollet pääse kuntosalille? 

AirTrack Factory on kehittänyt sarjan kotikäyttöön tarkoitettuja harjoitteluvälineitä. Luo omat harjoituksesi AirFloor-kotikuntosalin matolla ja harjoittele voimistelua, akrobatiaa tai parkouria juuri silloin kun se sinulle sopii. AirTrack Factoryn Home Edition-tuotteet on valmistettu täsmälleen samasta kestävästä materiaalista kuin ammattikäyttöön tarkoitetut!  

Kotikäyttöön valmistetut tuotteet ovat helppoja täyttää, ne ovat kevyitä ja vaativat vähän säilytystilaa. Ne ovat myös käsintehtyjä samalla laadulla ja tekniikalla, joita AirTrack Factory käyttää tuotteissaan ammattikäyttöön. 

Laatu ja materiaali AirTrackilla 

Laatu 

Kaikki AirTrackit testataan kahdesti. Ensimmäinen testi on 24 tuntia kokoamisen jälkeen. AirTrack pumpataan jopa 120 mbar: iin, mikä on kaksi kertaa niin suuri paine kuin tavallisesti. 16 tunnin kuluttua paineen on oltava vähintään 95 mbar, jotta AirTrack läpäisee laatutestin. Sitten AirTrack testataan uudelleen 3 päivän kuluttua laadun tarkistuslistan mukaan.

 

Materiaali 

AirProducts on valmistettu erittäin laadukkaista materiaaleista . Materiaalia kutsutaan kaksiseinäiseksi kankaaksi (DWF). Se on kaksikerroksinen ilmatiivis kangas, joka koostuu miljoonista pienistä langoista. Materiaali on kevyempää kuin useimmissa markkinoilla olevissa Airtrackeissä. Pinta on täysin tasainen. Paine on helppo säätää painon ja tason mukaan. 

 

Miksi valita AirTrack? 

On monia hyviä syitä valita alkuperäinen AirTrack. Alla on luettelo parhaista syistä: 

  

 1. Harjoittelet turvallisemmin! 
  Laskeudut turvallisemmin matolle, jotta loukkaantumiset vähenevät ja nilkkojen ja polvien kuormitus vähenee. 

 1. Se on yksinkertaisesti hauskempaa! 
  Matto antaa sinulle tarvittavan joustavuuden harjoitella voltteja - mahdollisuudet ovat rajattomat! 

 1. Voit käyttää AirTrackiasi missä tahansa! 
  Matto mahtuu helposti autoon ja voidaan kuljettaa sinne missä sitä tarvitaan. Mattoa voidaan käyttää ruoholla, hiekalla ja lattialla. 

 1. Se sopii kaikenikäisille! 
  Olitpa aloittelija, edistynyt urheilija, vanha, nuori tai lapsi, voit treenata matoillamme.  

 1. Se on monikäyttöinen! 
  Voimistelu, akrobatia, temppuilu ja parkour, fysioterapia ja taistelulajit sekä cheerleading – Air Track sopii kaikenlaiseen harjoitteluun-vain mielikuvituksesi on rajana! 

 1. Se on helppo täyttää! 
  Maton täyttäminen ilmalla ei vie kauaa.  

 1. Se on hiljainen! 
  Pumppu aiheuttaa vähäistä ääntä kun matto täyttyy, mutta kun ilma on paikallaan ja venttiili kytketään päälle, AirTrack on hiljainen eikä vaadi jatkuvaa ilman lisäämistä. 

 1. Monet yhdistämismahdollisuudet! 
  Airtrackin yksiköt voidaan helposti yhdistää suuremman harjoittelualustan rakentamiseksi.  

 1. Verraton laatu! 
  Airtrackilla on yli 30 vuoden kokemus ilmatäytteisten laitteiden valmistuksesta. Tuotteet on kehitetty ammattilaisten kanssa. Kaikilla AirTrack-tuotteilla on kahden vuoden takuu! 

 

 

Alkuperäinen AirTrack vs kopio? 

Markkinoilla on useita kopioita AirTrack Factoryn alkuperäisestä Air Trackista. Kopiot ovat halvempia ja huomattavasti heikkolaatuisempia! 

  

Alkuperäinen AirTrack Factory -tuote: 

 • Tuote on valmistettu pääosin käsin. 

 • Valmistettu perusteellisesti liimalla. Tämä tarkoittaa, että tuote ei halkeile saumoista. 

 • Alareunassa oleva tarranauha on ommeltu kaksinkertaisella vahvistuksella. 

 • Pehmeät, vahvistetut kahvat joista mattoja on helppoa siirrellä. 

 • Alareunan saumat ovat suojattuja ja AirTrackin pinta on tasainen. 

 • Voit luottaa siihen että tilaamasi tuotteen koko on oikea. 

 • AirTrack-tehtaalla on oma muotoilu ja korkealaatuiset tuotantolaitokset, jotka takaavat laadun kaikissa vaiheissa piirustuspöydältä valmiiseen tuotteeseen.  

 

 

Kuinka korjata AirTrack? 

Ensinnäkin, tarkista että kaikki venttiilit on suljettu kunnolla. Jos venttiili vuotaa edelleen, ota meihin yhteyttä.  Jos tuotteeseen tulee reikä tai repeämä tai sauma vaurioituu, korjaus on mahdollista tehdä itse. Molemmille vaihtoehdoille meillä on yksinkertainen ja edullinen ratkaisu. Sinun ei tarvitse lähettää tuotetta takaisin meille, me lähetämme sinulle korjausmateriaalin. Jos sinulla on ongelmia, ota meihin yhteyttä ja autamme mielellämme! 

 

AirFloor

Airfloor  on tarkoitettu suuremmille alueille, kuten kuntosaleille ja urheiluhalleille. Se on loistava voimisteluun, cheerleadingiin, taistelulajeihin, kouluille sekä kuntosalille.  AirFloor on 10 cm paksu ja sitä on saatavana useita pituuksia: 3m, 6m, 8m, 10m, 12m ja 15m.

 

AirFloor Home  

AirFloor Home on suosikki kotona! Olipa sinulla voimistelija, cheerleader, taistelulajien harrastaja tai aktiivinen lapsi, AirFloor Home on loistava treenialusta. Se on 10 cm paksu, metrin leveä ja kolme metriä pitkä. Standardia AirFlooria on saatavana myös 3 metrin pituisena, mutta sitä ei pidä sekoittaa AirFloor Homen kanssa. Standardi 3 metrin AirFloor on kaksi kertaa leveämpi kuin AirFloor Home! 

 

AirTrack on jaettu osiin P2 ja P3 

AirTrack P2 soveltuu urheiluhalliin, kuntosalille tai koululiikuntasaliin. AirTrack P2 on keskikokoinen puhallettava matto voimisteluun, cheerleadingiin, taistelulajeihin, iäkkäämpien ihmisten harjoitteluun ja parkouriin sekä akrobatiaan. Tämä matto soveltuu myös vaativampiin harjoitteluihin. AirTrack P2 on 20 cm paksu ja sitä on saatavana useita pituuksia: 6m, 8m, 10m, 12m ja 15m. 

 

AirTrack P3 on paksumpi kuin P2, 30 cm paksu. Tämä on AirTrack, jota käytetään ammattitasolla, mutta se on ihanteellinen myös aloittelijoille. 

AirTrack P3 on monipuolisin AirTrack. Jos sinulla on eri tasoisia harjoittelijoita, AirTrack P3 soveltuu sinulle. Keventämällä ilmamäärää hieman, P3 on turvallinen aloittelijoiden volttiharjoitteluun. Jos lisäät ilmamäärää, harjoittelijat saavat kiinteämmän alustan ja voimakkaamman pompun. P3: n vakioleveys on 2 metriä, mutta voit saada sen myös 2,8 metrin leveydellä. 2,8 metrin leveydellä sitä voidaan käyttää kahdella radalla ja se sopii suurille ryhmille. Se on helppo koota pois ja puhdistaa käytön jälkeen. AirTrack P3 on 30 cm paksu ja sitä on saatavana useita pituuksia: 6m, 8m, 10m, 12m ja 15m. Sitä on saatavana myös kahdella leveydellä: 2 metriä tai 2,8 metriä. 

 

AirTrick 

AirTrick on ensimmäinen ilmatäytteinen matto, joka on suunniteltu erityisesti temppuiluun ja akrobatiaan.  AirTrack on kapea, AirTrick on leveä. Paksu ja leveä pinta antaa pomppua, jota et saa lattialla, ja se on ihanteellinen sekä aloittelijoille että kokeneille akrobaateille. AirTrick soveltuu hyvin suuremmille ryhmille. AirTrickin paksuus on 20 tai 30 senttimetriä, ja voit valita 4 x 6, 6 x 6 tai 8 x 6 metriä. 

 

AirBeam  

AirBeam on täydellinen tuote puomiharjoitusten treenaamiseen ennen siirtymistä tavalliseen puupuomiin. AirBeamin keskilinja on korostettu, jotta urheilija voi tuntea reunan paremmin ja keskittyä laskeutumiseen. Pehmeä reuna sivuilla antaa urheilijalle itsevarmuutta eikä hänen tarvitse pelätä loukkaantumista. 

 

AirBlock ja AirBoard  

AirBlock ja AirBoard ovat osa AirTrackin ponnahduslautaperhettä ja ovat käytännössä samaa tuotetta. Ainoa ero on, että AirBlock on paksumpi kuin AirBoard. AirBlockia ja AirBoardia käytetään usein yhdessä AirTrackin kanssa, jotta urheilija saa enemmän pomppua ennen hyppyä tai harjoitussarjaa.  

 

AirBoard Boost  

AirBoard Boost on AirTrack Factoryn viimeisin tuote ponnahduslautaperheeseen. Se on ilmatäytteinen ponnahduslauta, joka on muodoltaan samanlainen kuin puinen ponnahduslauta. AirBoard Boost kiinnitetään tarranauhalla mattoon. Käytetään usein AirTrackin ja AirFloorin kanssa. 

 

AirBox 

AirBox on sarja, joka koostuu kolmesta pienestä AirTrack P3 -elementistä. Niitä voidaan käyttää erikseen tai pinota päällekkäin.  

 

AirSpot 

Pehmeät, pyöreät minitrampoliinit motivoivat liikkumista ja hyppyjä! Nämä ovat täydellisiä nuoremmille ja sopivat hyvin tasapainon ja koordinaation harjoitteluun. 

 

AirTrack Spark 

AirTrack Spark on suurin kaikista AirTrackeista kotiin. Matto on 5 metriä pitkä ja 1,4 metriä leveä ja 20 senttimetriä paksu. Soveltuu liki kaikkeen kotiharjoitteluun! 

 

 

 

Kysymyksiä ja vastauksia AirTrackista 

 
1. Tärkeää AirTrackista

 • AirTrackia ei ole hyväksytty alle 5-vuotiaille lapsille 

 • Älä käytä sukkia tai kenkiä AirTrackilla. Avojaloin on parasta treenata! 

 • Hypi maton keskellä! 

 • Opi perusharjoitukset ennen siirtymistä edistyneempiin harjoituksiin. 

Ensimmäisten viikkojen aikana Airtrackia tulisi käyttää molemmin puolin.  

  

2. Kuinka rakennan AirTrack-radan? 

 • Pinnan johon AirTrack sijoitetaan, on oltava puhdas, kuiva, tasainen ja esteetön 

 • Varmista, että AirTrack on vakaa kun hyppäät siihen! 

 • Vältä terävien esineiden joutumista kosketuksiin AirTrackin kanssa. 

 • Älä sijoita AirTrackia tilaan jossa katto on matalalla! 

 • Vältä sijoittamasta AirTrack-mattoa rinteeseen jonka kaltevuus on enemmän kuin 5%. 

 • Täytä AirTrack paikassa, jossa aiot käyttää sitä. 

 • Älä vedä AirTrackia, jos sinun on siirrettävä sitä. Käytä sivuilla olevia kahvoja.  

 • Vältä AirTrackin käyttöä kosteissa tiloissa 

3. Kuinka AirTrack täytetään? 

 • Täytä AirTrack paikassa jossa aiot käyttää sitä. 

 • Mukana tulevaa pumppua voidaan säätää sen mukaan, täytetäänkö vai tyhjennetäänkö AirTrackia. Tarkista että pumppu on säädetty oikein. 

 • Käännä venttiili vasemmalle. Tarkista, ettei keskellä olevaa painiketta ole painettu. 

 • Kiinnitä pumppu kääntämällä se venttiiliin ja käynnistä pumppu. 

 • Tarkista paine AirTrackin painemittarilla. 

4. Mikä on suositeltava paine AirTrackille? 

 • Paksumpi AirTrack ja vähemmän ilmaa on turvallinen myös aloittelijoille. 

 • Enemmän ilmaa ja painetta tekee volteista korkeampia. 

 • Älä täytä AirTrackiin vähemmän ilmaa kuin mikä on suositus. Liian vähäisellä ilmamäärällä alla oleva alusta voi tuntua AirTrackin läpi. 

 • AirTrackia ei ole mahdollista puhkaista mukana tulevalla pumpulla! 
    

Suositeltavat paineet Air-tuotteille ovat: 

Kehon paino 

AirTrack 10 cm paksu 

AirTrack 20 cm paksu 

 AirTrack 30 cm paksu 

 20-30 kg 

 70-80 mbar   

40-50 mbar 

30-40 mbar 

 30-60 kg 

70-100 mbar 

40-60 mbar 

40-60 mbar 

 60-90 kg 

100-140 mbar 

60-70 mbar 

 60-70 mbar 

 Yli 90 kg 

150 mbar 

75 mbar 

75 mbar 

  

 • Käytä AirTrack Factoryn pumppuja! 

 • Tarkista paine ennen jokaista harjoittelua! 

 • Kun AirTrackia käytetään ulkona, paineen on oltava alle ylärajan. 

5. AirTrackin huolto

 • Älä koskaan pakkaa, säilytä tai kuljeta AirTrackia, jos se on kostea tai likainen. 

 • AirTrack voidaan pestä saippualla ja vedellä. Älä käytä voimakkaita pesuaineita. 

 • Älä käytä AirTrack-tuotetta, jos se on vaurioitunut, vuotaa tai jos osat ovat kuluneet. 

6. Voidaanko AirTrackia käyttää ulkona? 

 • Laita suojapeite tai pressu AirTrackin alle, jos aiot käyttää sitä ulkona. 

 • Varmista että AirTrack on vakaa kun hyppäät siihen! 

 • Vältä altistamasta AirTrackia voimakkaalle lämmölle ja auringonvalolle. 

 • Älä jätä AirTrackia pihalle jos et käytä sitä. 

 • Paineen tulee olla alle ylärajan. 

 • AirTrackia ei tule käyttää jos sataa vettä tai lunta!  

 • AirProductia voidaan käyttää vedessä, mutta se ei ole kelluva elementti. 

7. Kuinka pakata AirTrack? 

 • Paina venttiilin keskellä olevaa painiketta ja ilma vuotaa itsestään ulos AirTrackista. 

 • Käytä pumppua viimeisten ilmajäämien poistamiseen. 

 • Suuremmat AirTrackit taitetaan ensin kohti keskiosaa. Rullaa sitten AirTrack ja muista aloittaa rullaus venttiilin vastakkaisesta päästä! Mitä tiiviimmän rullan teet, sitä helpommin pakkaat AirTrackisi kuljetuslaukkuun. 

 • AirTrack on pakattava siten, että venttiili ei naarmuta kangasta. Venttiiliä ei myöskään saa peittää, koska ilman on päästävä sen läpi. 

 • HUOM! Kytke venttiili päälle aina, kun olet koonnut AirTrackin. 

 • Älä koskaan pakkaa, säilytä tai kuljeta AirTrackia, jos se on kostea tai likainen.

8. Kuinka kauan AirTrackin täyttäminen kestää? 

 • Noin 4 minuuttia 

9. Jos AirTrack vuotaa! 

 • Tarkista ettei venttiilin keskellä olevaa painiketta ole painettu. 

 • Suuremmissa AirTrackeissä on kumirengas kannen ulkorenkaan ympärillä. Tarkista, että se on kunnolla paikallaan.  

10. AirTrack menettää paineen 24 tunnin kuluttua 

 • AirTrackia ei ole suunniteltu ylläpitämään vakaata painetta yli 24 tunnin ajan. Lämpötilalla ja säällä on myös merkitystä. Tarkista siksi paine ennen jokaista harjoittelua! 

11. Takuu? 

 • Kaikilla AirTrackeillä on 2 vuoden takuu, mutta useimpien AirTrackien elinikä on noin 7 vuotta riippuen siitä, kuinka hyvin hoidat sitä. 

12. Voiko AirTrackin reiän korjata? 

 • Kyllä, pienempien reikien kohdalla sinun ei tarvitse lähettää AirTrackia takaisin meille. Ota yhteyttä ja lähetämme sinulle korjaussarjan. 

 

 

Laatu

Kaikki AirTrackit on testattu kahteen kertaan. Ensimmäisessä testissä AirTrackiin pumpataan 120 mbar ilmaa, eli kaksi kertaa normaalin määrän verran. 16 tunnin kuluttua paineen ollessa vähintään 95 mbar siirretään laatutestiin. 3 päivän kuluttua patja laatutestataan uudelleen tarkistuslistan kanssa. 

Materiaali

AirFactory-tuotteet on valmistettu huippulaaduikkaasta materiaalista, jonka nimi on Double Wall Fabric (DWF). Se on kaksinkertaista täysin ilmatiivistä kangasta, joka koostuu miljoonista pienistä säikeistä. Materiaali on kevyempää kuin useimmissa patjoissa markkinoilla. AirTrackin pinta on täysin tasainen.