Gagaball

Gagaball

Gagaball on hauska ja erilainen pallopeli, joka sopii kaikille iästä ja taidoista riippumatta. Jokaisella on mahdollisuus voittaa!

Viralliset USA Camp Schoolin säännöt GaGaballille:

 

1.Nimeä erotuomariksi joku muu kuin pelaaja.


2. Erotuomari on vastuussa riitojen ratkaisemisesta ja reilun pelin varmistamisesta.


3. Erotuomari aloittaa pelin vasta, kun kaikki pelaajat ovat GaGa-kehässä ja ovat ilmoittaneet olevansa valmiita aloittamaan pelin.


4. Pelaaja heittää pallon ilmaan ja huutaa "Ga" ensimmäisellä pomppauksella ja "Ga" uudelleen toisella pomppauksella, jonka jälkeen pallo on pelissä.


5. Pelaajat lyövät palloa vain käsillään, eivätkä he saa kantaa tai heittää palloa - se on lyötävä avoimella kädellä tai nyrkillä.


6. Jokainen pelaaja, jota pallo koskettaa joko suoraan tai seinästä pomppimalla, on tippunut pelistä ja hänen on poistuttava GaGa-kehästä.

7. Jos pallo osuu pelaajaan tai pelaajan vaatteisiin vyötärön alapuolella, pelaaja on ulkona. Jos pallo koskettaa pelaajaa vyötärön yläpuolella, pelaaja on edelleen pelissä.

 

8. Jos pallo menee ulos Gaga-kehästä, viimeinen palloon koskenut pelaaja putoaa.


9. Jos pelaaja saa pallon kiinni ennen kuin se pomppii, pelaaja, joka oli viimeksi koskettanut palloa, putoaa.


10. Kun pelaaja osuu palloon, hänen on odotettava, kunnes pallo koskettaa jotakuta toista ennen kuin hän lyö sitä uudelleen (ei kaksoiskosketusta).


11. Jos jäljellä on vain kaksi pelaajaa, pelaaja voi lyödä palloa enintään 3 kertaa peräkkäin. Laskenta nollataan koskettamalla seinää jolloin osumamäärä nollataan.


12. Gagaball on perinteisesti kilpailu kaikkia vastaan. Joukkueen tai parin muodostaminen, jossa liittoudut toisen pelaajan kanssa saadaksesi kolmannen pelaajan ulos, ei ole sallittua.


13. Joukkueina pelaaminen tai tarkoituksellinen pallon syöttäminen muille pelaajille on sallittu vain jos siitä on sovittu ennen pelin alkua.