9500

Tasapainolauta Ortho Pad

Ristipohjainen tasapainolauta

Tuotenumero:1287905
244,50 EUR ink. mva.
197,18 EUR eks. mva.
197,18 EUR Exkl. moms
244,50 EUR Inkl. moms
244,50 EUR sis.alv.
197,18 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
3 etävarastossa. Arvioitu toimitusaika 11 työpäivää
Tasapainolauta Ortho Pad   Tämä uusi tasapainolauta on suunniteltu monipuoliseen ja vaativaan harjoitteluun. Alapuoli on ristin muotoinen mikä tekee tasapainottelusta haastavampaa kuin perinteisellä tasapainolaudalla, jonka alla on puolipallo. Tämä uudenlainen tasapainolauta on liikkuvampi kuin entiset. Lauta sopii hyvin kuntoutumisenn jalka- tai polvivammasta. Lautaa voidaan käyttää myös leikkeihin ja peleihin esimerkiksi yhdessä pallon kanssa. Materiaali: puu, liukumaton seisontapinta Mitat: 50x50x10cm   Esitelty iFORM 5/2007 :
 
Mikä on tasapainolauta?
Se on lauta, jonka alapinnassa on kovamuovinen tai puinen puolipallo.
 
Miten se toimii?
Seisot tasapainolaudalla ja keikutat sitä edestakaisin sivulta toiselle tai eteen ja taakse niin että reunat kohtaavat lattian. Tämä pakottaa hakemaan tasapainoa. Harjoituksella on vakauttava vaikutus, koska tasapainoharjoittelu asettaa kovat vaatimukset kehon pienille lihaksille.
 
Ketkä tarvitsevat sitä?
Käytetään usein kuntoutusharjoituksiin nilkka- tai polvivamman yhteydessä. Voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi, kehittää kykyä liikkua epätasaisessa maastossa - vammautumatta. Tasapainoharjoitukset kehittävät lihasten ja hermoston yhteistyötä, siksi tulet taitavaksi sopeutumaan reitillesi osuviin kiviin tai muihin esteisiin.    

Asiakkaidemme arviot

9500