Jumppapallo Gymnic Classic Plus 65 cm/sininen Jumppapallo Gymnic Classic Plus 65 cm/sininen Jumppapallo Gymnic Classic Plus 65 cm/sininen Jumppapallo Gymnic Classic Plus 65 cm/sininen Jumppapallo Gymnic Classic Plus 65 cm/sininen Jumppapallo Gymnic Classic Plus 65 cm/sininen

Jumppapallo Gymnic Classic Plus

65 cm/sininen

Tuotenro: 95-29
33,90 EUR ink. mva.
27,34 EUR eks. mva.
27,34 EUR Exkl. moms
33,90 EUR Inkl. moms
33,90 EUR sis.alv.
27,34 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ varastossa
Valitse vaihtoehdoista
Gymnic Classic Plus -pallot ovat erittäin korkealaatuisia ja kestävät jopa 300 kg painon. Ne eivät sisällä lateksia ja ne ovat anti-purske suojattu, mikä tarkoittaa, ettei pallo räjähdä jos siihen tulee reikä. Käyttöohjeet mukana.
 
Suuresta jumppapallosta on moneksi. Sitä voidaan käyttää istuen, liikkuessa, jumppapallona, kuntoutuksessa, erilaisissa peleissä, pilateksessa, joogassa jne. Nämä pallot ovat halpa ja monipuolinen harjoitustyökalu. Se on tyhjennettävissä nopeasti ja helposti. Koot: 55 cm - punainen65 cm - sininen75 cm - keltainen
  
Käytä palloa istuimena
Monet ovat korvanneet työtuolinsa pallolla, joka ehkäisee selkäkipuja. Pallon avulla tulet huomaamatta käyttämään syviä lihaksiasi pitääksesi tasapainon. Selkä ja vatsalihakset kehittyvät ja ryhtisi paranee. Jopa jotkut koulut ovat korvanneet epämukavat tuolinsa palloilla. Sen avulla opiskelija voi istua hiljaa ja samalla he harjoittavat tasapainoa, ryhtiä, selkää ja vatsaa.
 
Käytä palloa fitneksessä
Kun pallolla tehdään lihas- ja/tai kuntoliikkeitä, vain mielikuvitus on rajana. Palloa voi käyttää omassa olohuoneessa tai järjestetyllä tunnilla. Palloa voi heittää, pompottaa, pyörittää ja nostella ja sillä voi luoda monia hauskoja hetkiä ja harjoituksia.  

Käytä palloa kuntoutuksessa ja ennaltaehkäisyssä
Pallo on epästabiili verrattuna muihin kuntolaitteisiin ja siksi se vaatii sen käyttäjältä tasapainoa joka taas käyttää kehon syviä lihaksia. Käyttämällä näitä syviä lihaksia autat ehkäisemään yleisiä vammoja selän, hartioiden, nilkkojen ja polvien alueilla.
 
Netistä löydät rajattomasti videoita, eri harjoituksista ja käyttötavoista.
 
Gymnic -pallosta on moneksi, vain mielikuvitus on rajana!

Asiakkaidemme arviot

9637