Airex Tasapainotyyny Mini

Liukumisenesto molemmin puolin

Tuotenumero:204096
52,40 EUR ink. mva.
42,26 EUR eks. mva.
42,26 EUR Exkl. moms
52,40 EUR Inkl. moms
52,40 EUR sis.alv.
42,26 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
15 varastossa

Airex Tasapainotyyny Mini on samaa erittäin laadukasta materiaalia kuin Airex Tasapainotyyny Elite, ja se on suunniteltu erityisesti jalka- ja käsiharjoituksiin. Pienen koonsa ansiosta se kulkee helposti mukanasi paikasta toiseen!

Airex Balance-tuotteet ovat tunnettuja tuotteita terapia-, koulutus- ja kuntoutuskäytössä. Airex Tasapainotyyny Mini valmistetaan kuuluisan pehmeästä AIREX-vaahtomateriaalista, joka on ihanteellinen liikkuvuuden, vakauden ja tasapainon harjoitteluun. Tasapainotyyny Mini on uusi versio Airex Tasapainotyyny Elitestä, joka on saavuttanut ansaitusti bestseller-aseman. Erityinen sahalaitapinta sekä ylä- että alapuolella tekee tyynystä liukastumista estävän ja antaa samalla miellyttävää stimulaatiota jalkapohjiin treenin aikana. Tasapainotyyny Mini on paksuudeltaan 6 cm. Joustavan vaahtorunkosta ansiosta tyyny tarjoaa jatkuvaa haastetta tasapainon säilyttämiseksi ja lihasten stabiloimiseksi.

Ahkeran Airex Tasapainotyyny Minin käytöllä parannat voimaasi, kestävyyttäsi, koordinaatiotasi sekä tasapainoasi. Suosittelemme käyttämään myös AIREX-mattoa tyynyn alla saadaksesi hyvän lisän esimerkiksi makuulla tai puolimakuulla tehtäviin harjoitteisiin.

Koko:

Pituus: 41 cm

Leveys: 25 cm

Paksuus: 6 cm

Väri: Laava

Asiakkaidemme arviot

193174