Togu® Redondo®-pallo

Sininen, ø 22cm

Tuotenumero:1760037
19,00 EUR ink. mva.
15,32 EUR eks. mva.
15,32 EUR Exkl. moms
19,00 EUR Inkl. moms
19,00 EUR sis.alv.
15,32 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
11 varastossa
Valitse vaihtoehdoista

Redondo-pallo on superpehmeä jumppapallo ja monikäyttöinen. Se on ihanteellinen lukuisiin harjoituksiin lihasten vahvistamisesta selkärangan kuormituksen vähentämiseen.

 

Monipuoliset harjoitusmahdollisuudet
Redondo-pallo on hyvin pidetty lasten ja aikuisten keskuudessa ja sopii ihanteellisesti jumppaan ja kuntoutukseen. Kätevän pallon avulla voi harjoittaa vatsaa, jalkoja ja takapuolta tai vähentää selkärangan kuormitusta. Palo painaa vain n. 215 g ja on siten mukavan kevyt, ja sillä harjoitetaan hellästi kaikkia lihasryhmiä. Miellyttävän pintansa ansiosta Redondo®-palloa on helppo käsitellä ja se sopii hyvin kaikille ikäryhmille.

 

Muut yksityiskohdat
• ø 18 cm, 22 cm ja 26 cm
• Paino n. 215 g
• Erityinen PVC-materiaalisekoitus

 

Lahjapaketissa, mukana käyttöohjeet

Maksimikuormitus 120 kg

Saatavilla 3 eri kokoa

Puhalletaan täyteen muoviputkien avulla

Ilmantäyttöä voi säädellä

 

Puhalla täyteen ja aloita harjoittelu
Redondo-pallo on ihanteellinen monipuolisiin ja vaihteleviin harjoituksiin. Harjoitusvariaatiosta riippuen voit täyttää pallon kokonaan, puoliksi tai tarpeen mukaan. Se tehdään helposti mukana tulevilla muoviputkilla. Sulje Redondo-pallo tulpalla, ja voit aloittaa harjoittelun saman tien. Harjoittelun jälkeen voit laskea pallosta ilman pois ja säilyttää sitä pienessä tilassa laukussasi.


Urheiluseurakäyttöön tai terveysurheiluun, jumppaan tai fitnessiin – Redondo-pallossa sinulla on aina tarvitsemasi väline.

Asiakkaidemme arviot

21019