Tasapainolauta Sport-Thieme

Urheilu- ja terapialauta

Tuotenumero:2353409
52,40 EUR ink. mva.
42,26 EUR eks. mva.
42,26 EUR Exkl. moms
52,40 EUR Inkl. moms
52,40 EUR sis.alv.
42,26 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
9 varastossa

Kuntoilu- ja terapialauta: monipuolinen kuntoiluväline koordinaatio- ja tasapainoharjoitteluun.

Vahvista lihaksiasi Tämä kuntoilu- ja terapialauta on halkaisijaltaan 40 cm ja on valmistettu kestävästä ja vahvasta muovista. Pinnan urat pitävät huolen turvallisesta ja tukevasta pidosta kaikissa harjoituksissa. Lauta tarjoaa ihanteelliset harjoitusmahdollisuudet lihasten, koordinaation sekä tasapainon harjoittamiseen. Kohdistetuilla harjoituksilla voit treenata helposti ja rennosti. Lauta ei vahvista ainoastaan jalkojen lihaksistoa, vaan myös osaa keskivartalon, selän ja vatsan lihaksista. Näiden lihasryhmien vahvistuessa nivelet kuormittuvat vähemmän.

Tekniset yksityiskohdat:

 • ø 40 cm, korkeus 9 cm

 • Maksimikuormitus 120 kg

 

Harjoittaa tasapainoa

Vahvistaa lihaksia

Valmistettu kestävästä muovista

Maksimikuormitus 120 kg

Sis. harjoitusohjeet

 

Kuntoharjoituksia kunto- ja terapialaudalla
Kunto- ja terapialaudan tarjoamat harjoitusmahdollisuudet ovat hauskat ja monipuoliset. Mukana tulevat harjoitusohjeet antavat neuvoja useisiin monipuolisiin harjoitusvaihtoehtoihin, kuten edestakaisin keinumiseen, kääntymis- ja keinumisliikkeisiin selin- tai päinmakuulla, mutta myös polvi-istunnassa tai seisten.

Hauskanpitoa vedessä
Terapialautaa voi käyttää myös vedessä. Veden pääsyä laudan sisään voi säännöstellä, joten lautaa voi käyttää liikeharjoituksiin veden pinnalla, vedessä tai altaan pohjalla.

Asiakkaidemme arviot

252318