24053 24053 24053

Lentopallo Thieme Schoo

Pehmeä lentopallo School

Tuotenumero:1082119
52,40 EUR ink. mva.
42,26 EUR eks. mva.
42,26 EUR Exkl. moms
52,40 EUR Inkl. moms
52,40 EUR sis.alv.
42,26 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ varastossa

Sport-Thiemen lentopallo School on täydellinen pallo koululiikuntaan. Erityisen pehmeä rakenne mahdollistaa myös aloittelijoiden ja koululaisten pelaamisen. Hellävarainen käsille hiha- ja sormilyönneissä. Hyvää laatua edulliseen hintaan - Sport-Thiemen lentopallo
Sport-Thiemen lentopallo School on edullinen harjoittelupallo ja ihanteellinen päivittäiseen käyttöön liikunnanopetuksessa. Sen laadukas materiaali on mikrokuitua ja erittäin kestävää. Pallo ihastuttaa myös hyvillä iskunvaimennusominaisuuksillaan ja miellyttävän pehmeällä pinnallaan. Nämä mahdollistavat käsiä hellivät hiha- ja sormilyönnit. 

Muut yksityiskohdat:
• Koko 5
• Ympärysmitta 65-67 cm
• Paino: 260-280 g
• Väri: Punainen/sininen/valkoinen 

 

Aloittelijoille ja koululaisille 

Laadukasta synteettistä mikrokuitumateriaalia 

Pehmeä lentopallo 

Tukevaa tekoa 

Tähän palloon ihastut
Sport-Thiemen lentopallo School on täydellinen pallo lapsille, senioreille ja lentopalloa aloitteleville ja valloittaa kauniilla designillaan. Voimakkaat värit, punainen, sininen ja valkoinen miellyttävät jokaista urheilijaa ja näkyvät helposti nopeassa lentopallopelissä. Pallossa on lisäksi neulaventtiili, jonka avulla siihen voi aina pumpata lisää ilmaa ja palauttaa näin sen muotoonsa.Pallo, joka pystyy kaikkeen - Sport-Thiemen lentopallo School.

Asiakkaidemme arviot

24053