Spikeball | Original-setti

Trendipeli!

Tuotenumero:1335604
133,00 EUR ink. mva.
107,26 EUR eks. mva.
107,26 EUR Exkl. moms
133,00 EUR Inkl. moms
133,00 EUR sis.alv.
107,26 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
7 varastossa

Spikeball on uusi trendipeli rannalle, pihalle ja halliin. Se sopii niin lapsille, nuorille kuin aikuisille – Spikeballin oppii helposti, ja sitä on valtavan hauskaa pelata.

 

Spikeball – trendikäs peli – ei vain kesäkäyttöön
Spikeball on peli, johon ihastuu! Setti sisältää kaiken, jotta peli voi alkaa heti: Kestävän, pyöreän kehyksen, jalat ja verkon kehyksiin sekä tietenkin spikeball-pallon. Settiä on helppo kuljettaa mukana toimitettavassa pussissa.


Spikeball-setti on nopea koota. Näin se käy:  2 joukkuetta, joissa kummassakin 2 pelaajaa, seisovat verkon ympärillä vastakkain. Kun pallo on pelissä, pelaajat saavat liikkua. Jokainen pelaaja saa liikkua verkon ympärillä kuten haluaa. Pallo lyödään avokämmenellä verkkoon vastapuolen joukkuetta kohti. Ellei näin tapahdu, lyönti lyödään uusiksi.
Pisteen saa, kun joukkue ei enää pysty lyömään palloa takaisin. Joukkue, jolla on pallo, voi lyödä palloa 2 kertaa edes takaisin, sen jälkeen pallo on lyötävä verkkoon. Spikeballissa pelataan reilua peliä: Jos vastajoukkueen pelaajaa estää, saa vastapuoli pisteen. Joukkue, joka ensiksi saa 21 pistettä ja johtaa yli 2 pisteellä, voittaa.

 

Tuoteyksityiskohdat

• 5 spikeballkehyselementtiä, verkkokoukut. Kehysten halkaisija (koottuna): 90 cm
• 5 jalkaa spikeball-kehyksiin
• 1 spikeball – ø 9,5 cm. 65 g
• Sis. käytännöllisen spikeballkassin kuljetusta varten

 

Trendipeli sisään ja ulos

Kattava pelisetti

Käytännöllinen kuljetuspussi

Kahdelle kahden hengen joukkueelle

Nopea koota ja purkaa, vaatii vain vähän rakentamista

 

Spikeball - jännittävä vapaa-ajan peli kaikkialle
Spikeball on ihanteellinen vapaa-ajan peli: Se sopii rantalomalle, iltaan puistossa, puutarhaan, urheilukentälle, halliin tai koulun pihalle. Spikeballverkko on nopea koota, ja voit pitää sillä ystäviesi kanssa paljon hauskaa. Ja lisäksi: kun liikut, pysyt kunnossa ja parannat koordinaatiokykyäsi. Spikeball ei saa puuttua mistään.

 

Ihastu tähän upeaan joukkuepeliin, jossa on kilpailumieltä, ja osta nyt Sport-Thiemen spikeball-setti.

Asiakkaidemme arviot