Spikeball | PRO-setti

Tuotenumero:700106
131,50 EUR ink. mva.
106,05 EUR eks. mva.
106,05 EUR Exkl. moms
131,50 EUR Inkl. moms
131,50 EUR sis.alv.
106,05 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
16 varastossa

Spikeball on uusi trendipeli rannalle, pihalle ja halliin. Se sopii niin lapsille, nuorille kuin aikuisille – Spikeballin oppii helposti, ja sitä on valtavan hauskaa pelata.

Spikeball PROssa on erittäin vakaa runko sekä jalat. Verkko tarjoaa tarkemman pelin ja pallo palautuu matolta tarkemmin.


Spikeball-setti on nopea koota. Näin se käy:  2 joukkuetta, joissa kummassakin 2 pelaajaa, seisovat verkon ympärillä vastakkain. Kun pallo on pelissä, pelaajat saavat liikkua. Jokainen pelaaja saa liikkua verkon ympärillä kuten haluaa. Pallo lyödään avokämmenellä verkkoon vastapuolen joukkuetta kohti. Ellei näin tapahdu, lyönti lyödään uusiksi. Pisteen saa, kun joukkue ei enää pysty lyömään palloa takaisin. Joukkue, jolla on pallo, voi lyödä palloa 2 kertaa edes takaisin, sen jälkeen pallo on lyötävä verkkoon. Spikeballissa pelataan reilua peliä: Jos vastajoukkueen pelaajaa estää, saa vastapuoli pisteen. Joukkue, joka ensiksi saa 21 pistettä ja johtaa yli 2 pisteellä, voittaa.

 

Tuoteyksityiskohdat

• 5 spikeballkehyselementtiä, verkkokoukut. Kehysten halkaisija (koottuna): 90 cm
• 5 jalkaa spikeball-kehyksiin
• 2 Spike Baller Pro-palloa, halkaisija 9,5 cm, paino 65 g
• Sis. käytännöllisen spikeballkassin kuljetusta varten

 

 

Spikeball - jännittävä vapaa-ajan peli kaikkialle
Spikeball on ihanteellinen vapaa-ajan peli: Se sopii rantalomalle, iltaan puistossa, puutarhaan, urheilukentälle, halliin tai koulun pihalle. Spikeballverkko on nopea koota, ja voit pitää sillä ystäviesi kanssa paljon hauskaa. Ja lisäksi: kun liikut, pysyt kunnossa ja parannat koordinaatiokykyäsi. Spikeball ei saa puuttua mistään.

 

Ihastu tähän upeaan joukkuepeliin, jossa on kilpailumieltä, ja osta nyt Sport-Thiemen spikeball-setti.

Asiakkaidemme arviot

316019