Wibit Kids

Wibit kids

Wibit Kids


Yli 4-vuotiaille lapsille: Yksinkertaiset mutta jännittävät esteet on suunniteltu eritysesti pienille vesipedoille, joiden pituus on 1-1,5 m. Helppo ja turvallinen asennus matalaan veteen. Wibit Kids-elementit ovat puolet normaalien elementtien leveydestä, joten ne vievät vähemmän tilaa ja ne on helppo varastoida. Wibit Kids-elementtejä voidaan myös yhdistää perinteisiin Wibit-ratoihin. 

 

Wibit Kids-moduulit julkaistiin helmikuussa 2019, ja ne koostuvat KidsCircuit, KidsCourse, KidsRun, KidsTrack ja KidsCourse-elementeistä. 

 

Kids-osat ovat leveydeltään puolet tavallisista Wibit-elementeistä. Kids-elementeissä on korkeusrajoitus, mutta ne voidaan yhdistää helposti muihin Wibit-elementteihin tai jo olemassa olevaan rataan.

 

WibitKids-moduulit sopivat täydellisesti 4-9 vuotiaille lapsille, ja antavat uimahalleille ja -rannoille mahdollisuuden luoda entistä enemmän kävijöitä houkuttelevaa toimintaa.

 

Ota yhteyttä, niin autamme sinua räätälöimään Wibit-vesiesteradan juuri sinun uima-altaasi, sijaintisi ja tarpeidesi mukaisesti. 

 

info@klubbensport.fi tai puhelin: 010 279 7600

Wibit kids