Wibit Vesiesteradat

Wibit - maailman johtava vesitemppuratojen valmistaja! Tarjoa kävijöillesi erilainen ja aktiivinen uimahallikokemus Wibitin puhallettavilla elementeillä. Wibit-elementeistä kokoat hauskan ja sopivasti haastavan esteradan, joka tarjoaa tuntikausia hauskanpitoa ja toimintaa kaiken ikäisille. 

 

 

Wibit-vesiesteradat tarjoavat lukemattomia yhdistelmiä haastaen tasapaino-, koordnaatio- ja motorisia taitoja - unohtamatta tuntikausien hauskanpitoa! Wibit-radat ovat olleet jättimenestys yhä useammassa uimahallissa ympäri Suomea. 

 

Wibit-ratoja voidaan muokata juuri sinun uimahallisi ominaisuudet ja käyttäjät huomioiden niin, etteivät ne vie kaikkea tilaa altaassa vaan voit pitää uimaratoja auki myös muille kävijöillesi. 

Tarjoamme uimahalliisi käytössä hyviksi todistettuja vakioyhdistelmiä, kiuten Wibit Aquatrackin, Aquaduelin ja Fasttrackin. 

 

Rata voidaan myös räätälöidä haluamistasi Wibit-elementeistä juuri toiveidesi ja budjettisi mukaan.

 

Ota yhteyttä, niin autamme sinua muuttamaan uimahallisi todelliseksi vesihuvipuistoksi - tietenkin juuri altaasi, sijaintisi ja muut tarpeesi huomioiden!

 

info@klubbensport.fi tai 010 279 7600

Uimahallista vesihuvipuistoksi!

Jokainen Wibit-rataan investoinut asiakkaamme voi kertoa saman asian: Wibit lisää kävijämääriä, asiakkaita saapuu myös kauempaa, ja he viihtyvät altaassa pidempään. Haluaisitko kirjoittaa saman menestystarinan omasta uimahallistasi? 

 

Katso lisää >>

Vesipuisto / Sports Park

Wibit Sports Parkin, eli avoveteen sijoitettavan vesipuiston, tulee sopia sijaintiisi sekä budjettiisi. Wibitin suuren moduulivalikoiman ansiosta voimme luoda kokonaisuuden joka on mukautettu juuri sinun tarpeisiisi. 

 

Katso lisää >>

Wibit Kids

Valikoimastamme löydät myös pienille lapsille (+4 v) suunnitellut Wibit-elementit. Yksinkertaiset mutta jännittävät Wibit Kids-elementit on helppo ja turvallinen asentaa, ja ne voidaan yhdistää tavalliseen Wibit Sports Parkiin. 

 

Katso lisää >>

KATSO KAIKKI WIBIT-TUOTTEET