Speed Stacks koulusetti

15hlö täydellinen sarja lisävarusteilla

Tuotenumero:236206
529,90 EUR ink. mva.
427,34 EUR eks. mva.
427,34 EUR Exkl. moms
529,90 EUR Inkl. moms
529,90 EUR sis.alv.
427,34 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Pakettia):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
2 varastossa

Speed Stacks -koulusetti sisältää 15 henkilön setin erivärisiä Speed Stacks -kuppeja, 3 kpl Pro Timer ajanottovälineitä, 3 kpl pelialustoja  sekä näihin soveltuvan säilytyslaukun. Täydellinen varustesarja päiväkodeille ja kouluille, jotka haluavat aloittaa Speed Stackingin. Nämä tuotteet ovat hyväksytty WSSA-järjestön kansainvälisissä turnauksissa sekä kansainvälisten ennätysten tehtailuun (SpeedStacks on kilpailujen ainoa virallinen toimittaja).

 

Sport Stacking lisää naurua liikkatunneilla ja peliä voi pelata vaikka pulpettien päällä tai ruokalassa. Tällä uutuuslajilla innostat uuden joukon nuoria liikunnan pariin. Samalla laji kehittää keskittymiskykyä sekä silma-käsi koordinaatiota. Tässä setissä on kaikki mitä tarvitset Sport Stackingin aloittamiseen liikuntatunneilla!

 

Speed stackingin edut:

• Silmä-käsi koordinaation sekä reaktionopeuden kehittyminen
• Osallistaa myös ne nuoret, jotka eivät välttämättä muista urheilulajeista kiinnostu
• Stimuloi aivoja, jotta kummankin käden samanaikainen liike onnistuu mahdollisimman sulavasti, kuten esimerkiksi instrumenttia soittaessa

 

Paketti sisältää:
• 5x12 kpl neonoransseja kuppeja
• 5x12 kpl neonvihreitä kuppeja
• 5x12 kpl neonoransseja kuppeja
• 3 kpl Pro Timer ajanottovälineitä
• 3 kpl StackMat™ Voxel Glow - pelialustoja
• 1 kpl käytännöllinen varustelaukku välineille

 


Speed Stacking -vinkkejä:
1. Jos olet Speed Stackingin aloittelija, aloita lattialta ja kupit eteesi.
2. Pidä kupit lähellä toisiaan niin, että saat vankan perustan pyramidillesi. Parasta on, jos kupit ovat niin tiukasti, että ne koskettavat toisiaan kyljistä.
3. Älä ole mämmikoura ja vältä puristamasta kuppia. Anna painovoiman tehdä työ puolestasi!
4. OIkeakätisillä oikea on usein johtava käsi, mutta harjoittele tasapuolisesti molempia käsiä.
5. Vihje: Kun liikutat kuppeja, otteen tulee olla kuppien ulkoreunalla, ei koskaan yläpuolella!
6. Ota kupit toisistaan, erota ne sormella. Viimeisen kupin tai pohjakupin tulisi 'levätä' pikuurillin varassa.
7. Pinoa kupit ympyrään. Tämä tarkoittaa käsivarsien liikuttamista ympyräliikkeellä edestakaisin.
8. Älä siirrä kuppia kädestä toiseen ennen kuin lasket sen alustalle. Käytä molempia käsiä samanaikaisesti, jotta sinulla olisi kuppi kummassakin kädessä.

 

Speed stacking - mistä siis on kyse?

Speed stacking (tai sport stacking) on taitopeli, jossa 12 erikoisvalmisteista muovikuppia pinotaan tietynlaisiin pinoihin ennalta määrätyssä järjestyksessä mahdollisimman nopeasti. Lajista järjestetään kansallisia kilpailuja yhdysvaltalaiskouluissa sekä kansainvälisiä mestaruuskilpailuja (ks. Wikipedia) ympäri maailmaa. Speed stacking saavuttaa nyt suosiota myös Euroopassa ja rantautui viimeinkin Suomeen keväällä 2020.

 

Speed stacking [kotoisasti:stäkkäys/stakkaus] on taitopeli, joka laittaa koordinaatiokyvyn sekä keskittymisen koetukselle. Peli on amerikkalaisen liikunnanopettajan kehittämä ja lajista muodostui on varsinainen hitti koululaisten keskuudessa Yhdysvalloissa. Pelin aloittamiseen löytyy hyvät kirjalliset ohjeet, jotka ovat suunniteltu liikunnanopettajia varten tuntisuunnittelun avuksi. Innostuneiden nuorten itseopiskelu onnistuu laadukkaasti ja hauskasti tehtyjen youtube-videoiden avulla. Speed stackingin innostaa kaikki nuoret liikunnan pariin ihan uudella tavalla!

 

Asiakkaidemme arviot

302068