Jumppapallo 65 cm

Lateksiton | Helmiäinen

Tuotenumero:95-06
21,50 EUR ink. mva.
17,34 EUR eks. mva.
17,34 EUR Exkl. moms
21,50 EUR Inkl. moms
21,50 EUR sis.alv.
17,34 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
17 varastossa
Valitse vaihtoehdoista

Testivoittaja   Gymnic pallot ovat erittäin korkealaatuisia ja kestää kuormitusta 300 kg. Pallo ei sisällä lateksia. Pallo on myös räjähtämätön, joka tarkoittaa ettei se räjähdä, jos siihen tulee reikä, vaan ilma tihkuu kontrolloidusti ulos.
Käyttöohje mukana.  

Käyttäjän pituus - Suositeltu koko
150-165 cm - Pallokoko: 55 cm  

Isoilla jumppapalloilla on monia käyttötarkoituksia. Sitä voidaan käyttää istumapallona, fitnesspallona, kuntosalipallona, terapiapallona, leikeissä, pilatespallona, joogapallona jne. Nämä pallot ovat edullisia ja monipuolisia koulutustyökaluja. Sen voi helposti tyhjentää, kun se pakataan pois tai jos haluat sen mukaasi.  

Mihin käyttää palloa?
Monet ovat korvanneet työtuolinsa pallolla, sillä se ehkäisee selkäkipuja. Pallon käyttö parantaa ryhtilihaksia ja auttaa tasapainon säilyttämisessä. Tämä antaa lisää voimaa keskivartaloon, ja parantaa ryhtiä. On myös kouluja, jotka ovat korvanneet tuolit luokkahuoneessa palloilla. Sen avulla oppilaat istuvat hiljaisemmin ja samalla harjoittavat tasapainoa, selkää ja vatsaa. Tarvikkeet kohdasta löytyy tarvikkeita, jotka estävät palloa lähtemästä liikkeelle käytettäessä.
Palloja käytetään koulutukseen ja erilaisiin harjoitteisiin.

Pallon köytössä vain mielikuvituksesi on rajana. Pallolla voi tehdä monenlaisia harjoituksia. Palloa voi käyttää omassa olohuoneessa tai ryhmäliikunnassa. Palloa voidaan heittää, pomppottaa, nostella, ja sillä pystyy luomaan monia hauskoja hetkiä ja tarjota koulutusta hyvällä tuulella.
Osta DVD tai kirja, joka antaa vinkkejä harjoituksiin.  

Käytä palloa hoito- ja terapiapallona
Hoitopallo on epävakaa verrattuna muihin kuntolaitteisiin, ja sen käyttö vaatii tasapainoa. Kun käytät palloa, se pitää yllä jatkuvaa tasapainoa, ja samalla vakauttaa ja vahvistaa lihaksia. Käyttämällä näitä syviä lihaksia voit estää yleisiä selkä-, hartia-, nilkka- ja polvi vammoja.

Asiakkaidemme arviot

9629