Waboba Moonball pomppupallo

ø 6,5 cm, 72 g

Tuotenumero:1080865
11,40 EUR ink. mva.
9,19 EUR eks. mva.
9,19 EUR Exkl. moms
11,40 EUR Inkl. moms
11,40 EUR sis.alv.
9,19 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
100+ varastossa

Pallo pomppii kuin painovoimaa ei olisi lainkaan! Peleihin tai näyttäviin liikkeisiin - tällä pallolla on aina käyttöä.

  • Lukuisat käyttömahdollisuudet
  • Poikkeuksellinen kimmoisuus
  • Mieletön kierre

Waboba Moonball haastaa sinut

Lapsille tai nuorille - Moonball kiehtoo kaikkia. Hauska pallo ei pelkästään pompi ainutlaatuisesti, vaan se haastaa käyttäjän myös kierteillään. Pallo tarjoaa taatusti riemukkaita hetkiä!

Koulun pihalla, puutarhassa, peli- tai urheilukentällä - Moonballin kanssa käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Voit esimerkiksi asettua pelitoveristasi 10 - 20 m etäisyydelle ja pitää pallon liikkeessä, ennen kuin muut pelaajat ehtivät siepata palloa. Lisätäksesi pallon pomppua, voit heittää sen seinää vasten mahdollisimman kovalla voimalla. Palloa voi myös heitellä toisilleen, samalla näyttäviä liikkeitä tehden.

 

Tuotetiedot:

  • ø 6,5 cm, 72 g 
  • Kelta-musta

Peliohjeet

Palloa koskevat hyvin yksinkertaiset peliohjeet. Joukkueissa on vähintään 3 pelaajaa. Jokaisen joukkueen tulee yrittää siirtää palloa toiselle, saman joukkueen pelaajalle, ilman että vastapuoli saa välillä palloa. Palloa täytyy ensin heittää hyväksytyllä tavalla, ennen kuin sen voi ottaa haltuunsa. Kun kaikki pelaajat ovat saaneet hyväksytynlaisen syötön kiinni, saa joukkue pisteen. Vastapuolen joukkue yrittää saada pallon itselleen ja pyrkii vastaavasti pelaamaan sillä omien joukkuetovereidensa kesken. Fyysinen kontakti on kiellettyä. Pallo täytyy syöttää eteenpäin 5 sekunnin kuluessa. Se, joka saa ensimmäisenä 3 pistettä, voittaa pelin.

 

Tilaa nyt Sunflex Waboba Moonball verkkokaupastamme. 

 

Huom!

Ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Käyttö aikuisen välittömässä valvonnassa.

 

Asiakkaidemme arviot