167043 167043

Togu® Redondo®-pallo "Touch"

18 cm

Tuotenumero:2428808
18,50 EUR ink. mva.
14,92 EUR eks. mva.
14,92 EUR Exkl. moms
18,50 EUR Inkl. moms
18,50 EUR sis.alv.
14,92 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
3 varastossa
Valitse vaihtoehdoista

Redondo-pallo Touch on uusi jumppapallo pehmeillä nyppylöillä. Se on hyvin monipuolinen ja sopii erilaisiin fitnessharjoituksiin.


 
Tarjoaa monipuolisia harjoittelumahdollisuuksia
Uudelleen suunniteltu Redondo-pallo on nimeltään Redondo-pallo Touch. Pehmeine nyppylöineen pallo aktivoi lisää sensorisia ärsykkeitä ja mahdollistaa uudet harjoittelumuodot. Pehmeä pallo on hyvin pidetty, sopii niin lapsille kuin aikuisille ja soveltuu täydellisesti jumppaan ja kuntoutukseen. Treenaa kätevällä välineellä vatsaasi, jalkojasi ja takapuoltasi tai helpota selkärankasi kuormitusta. Redondo-pallo Touch on valmistettu vaahdotetusta rutonista ja sen pinta on miellyttävän pehmeä. Näin palloa on helppo käsitellä ja se sopii kaikille ikäryhmille.


 
Saatavilla olevat koot:
• ø 18 cm, antrasiitti
• ø 22 cm, sininen
• ø 26 cm, rubiininpunainen


 
Puhalla vain täyteen ja aloita harjoittelu
Redondo-pallo Touch sopii täydellisesti urheiluseurakäyttöön tai terveysliikuntaan, jumppaan tai fitnessiin ja tarjoaa monipuolista ja vaihtelevaa harjoittelua. Harjoitusvariaatioista riippuen pallon voi täyttää kokonaan, puoliksi tai tarpeen mukaan. Täyttö onnistuu helposti mukana tulevilla muoviputkilla. Sulje Redondo-pallo tulpalla, ja harjoittelu voi alkaa. Treenin jälkeen päästä ilma pallosta ja työnnä se tilaa säästäen takaisin laukkuusi.


 
Ideaalinen Pilatekseen, fitnessiin ja rentoutumiseen
Täytetään muoviputkilla
Lahjapaketissa, mukana käyttöohjeet
Maksimikuormitus 110 kg
Ilmantäyttöä voi säädellä


 
Puhalla täyteen ja treeni voi alkaa
Redondo-pallo Touch soveltuu loistavasti urheiluseurakäyttöön tai terveysliikuntaan, jumppaan tai fitnessiin ja tarjoaa monipuolisen ja vaihtelevan treenin. Harjoitusvariaatioista riippuen pallon voi täyttää kokonaan, puoliksi tai tarpeen mukaan. Täyttö onnistuu helposti mukana tulevilla muoviputkilla. Sulje Redondo-pallo tulpalla, ja harjoittelu voi alkaa. Treenin jälkeen päästä ilma pallosta ja työnnä se tilaa säästäen takaisin laukkuusi.
Pehmeä fitnesspallo hellävaraisilla nyppylöillä – Redondo-pallo Touch
  

Asiakkaidemme arviot

167043