Valitse näkymä
Olet valinnut:

Valikoimastamme löydät uusimmat naisten uimapuvut suosituilta brändeiltä kuten Zoggs, Speedo, Funkita ja Arena. Valikoimastamme löydät täydellisen uimapuvun kaikkeen vesiurheiluun. Olipa kyseessä sitten aktiivinen harjoittelu uima-altaassa, järvessä tai vaikka vain rento lekottelu rannalla, uima-asumme on suunniteltu tekemään sinut tuntemaan itsesi itsevarmaksi, mukavaksi ja tyylikkääksi.
Uimapukumme valmistetaan korkealaatuisista, kloorin- ja UV:n kestävistä sekä nopeasti kuivuvista materiaaleista, jotka ovat sekä pehmeitä että kestäviä. Monenlaisten tyylien valikoimastamme, mukaan lukien bikinit, tankinit, lahkeelliset uimapuvut sekä burkinit, löydät täydellisen uima-asun vartalotyyppisi ja henkilökohtaiseen tyyliisi sopivana. 
Räväkistä printeistä ja kirkkaista väreistä perinteisiin yksivärisiin ja klassisiin malleihin, uima-asumme on suunniteltu erottumaan joukosta. Olipa mieleesi urheilullinen tai naisellisempi, hienostunut tyyli, valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan uimapuvun. 
Uima-asuillamme nautit täydellisestä mukavuudesta ja liikkumisvapaudesta, olitpa sitten sukeltamassa, vesijumpassa tai vain rentoutuen auringossa.