291349

Merkintämaali Direkt 18,5 kg

Käyttövalmis

Tuotenumero:2873305
129,90 EUR ink. mva.
104,76 EUR eks. mva.
104,76 EUR Exkl. moms
129,90 EUR Inkl. moms
129,90 EUR sis.alv.
104,76 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
2 etävarastossa. Arvioitu toimitusaika 11 työpäivää

Sport-Thieme "Direkt" märkämerkintämaaleja käytetään myös ammattiurheilussa


Sport-Thieme "Direkt" märkämerkintämaali toimitetaan käyttövalmiina. Näin nurmikon vuorataan nopeasti ja siististi. Siitä huolimatta sitä voidaan laimentaa suhteessa 1:1 haluttaessa. Merkintämaaleja voidaan käyttää minkä tahansa kaupallisesti saatavan merkintälaitteen kanssa. Maali kuivuu erityisen nopeasti: pinnan kuivumisaika esim. 20 °C:ssa ja 65 % suhteellisessa kosteudessa on noin 10-20 minuuttia. Kulutus on noin 15-20 litraa/paikka. Tämä riippuu ruiskutuslaitteesta, ruiskutuspaineesta ja suuttimen koosta. Käsittelyn tulee olla vähintään +3 °C alustan ja ympäristön lämpötila.

Käyttö- ja säilytysvinkkejä
Pitkän käyttöiän varmistamiseksi merkintälaite ja ruiskusuutin on puhdistettava huolellisesti vedellä jokaisen käytön jälkeen. Huuhtele ne pois, kunnes vesi on kirkasta. Varmista, että säilytysastiat säilytetään viileässä ja pakkaselta suojatussa paikassa. Alkuperäisen pakkauksen säilyvyysaika on kaksi vuotta. Hävitä tyhjät astiat kierrätysastiaan. Voit hävittää kuivuneet materiaalijäämät kotitalousjätteenä.

 

Tuotteen yksityiskohdat:

  • Materiaali: vesiliukoinen maali
  • Paino: 1 kanisteri = 18,5 kg (15 litraa)
  • Väri valkoinen
  • Riittoisuus: 15-20 litraa/kenttä

 

Varoitukset:
Älä jätä sitä lasten ulottuville. Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä ja hakeuduttava lääkärin hoitoon.
Ihanteellinen ammatti- ja vapaa-ajan käyttöön
Tämä nurmikon merkintämaali tarjoaa korkealaatuista käyttömukavuutta. Maalin käyttövalmis toimitus takaa nopean ja puhtaan merkinnän. Samanaikaisesti merkintäväri on erittäin läpinäkymätön ja erittäin kirkkaan valkoinen. Voit käyttää maalia peltojen merkitsemiseen huonollakin säällä.

Vinkkimme talveksi:
Talvikäyttöä varten maaliin voidaan sekoittaa kaupallisesti saatavaa punaista tai mustaa sävytysmaalia, jos lumipeitettä on. Näin kenttäsi pysyy optimaalisesti pelattavana myös talvella. Merkintämaali säilyy hyvin suljetuissa alkuperäispakkauksissa jopa n. 1 vuoden ajan. Varmista kuitenkin, että säilytysastiat säilytetään pakkasettomissa tiloissa.

Etsitkö käyttövalmis, laadukasta merkintämaaleja? Tilaa sitten Sport-Thieme "Direkt" märkämerkintämaali nyt!

Asiakkaidemme arviot

291349