Sport-Thieme® "Fitness Bar" värinätanko Parempi ryhti ja tukevampi seisonta Sport-Thieme® "Fitness Bar" värinätanko Parempi ryhti ja tukevampi seisonta Sport-Thieme® "Fitness Bar" värinätanko Parempi ryhti ja tukevampi seisonta Sport-Thieme® "Fitness Bar" värinätanko Parempi ryhti ja tukevampi seisonta Sport-Thieme® "Fitness Bar" värinätanko Parempi ryhti ja tukevampi seisonta Sport-Thieme® "Fitness Bar" värinätanko Parempi ryhti ja tukevampi seisonta Sport-Thieme® "Fitness Bar" värinätanko Parempi ryhti ja tukevampi seisonta Sport-Thieme® "Fitness Bar" värinätanko Parempi ryhti ja tukevampi seisonta

Sport-Thieme® "Fitness Bar" värinätanko

Parempi ryhti ja tukevampi seisonta

Tuotenumero:2310002
69,00 EUR ink. mva.
55,65 EUR eks. mva.
55,65 EUR Exkl. moms
69,00 EUR Inkl. moms
69,00 EUR sis.alv.
55,65 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
100+ etävarastossa. Arvioitu toimitusaika 11 työpäivää

Sport-Thieme Fitness Bar värinätanko

Huippulaadukas värinätanko pieneen hintaan
Sport-Thiemen Fitness Bar -värinätanko on multifunktionaalinen harjoittelulaite, jota ei voi enää jättää pois aerobic-tunneilta. Halusitpa sitten vahvistaa kohdistetusti selkälihaksia, harjoittaa kestävyyttäsi tai tehdä hikisen kokovartalotreenin - Fitness Bar on ihanteellinen harjoitusväline, jolla vai harjoitella yksilöidysti omien tarpeiden mukaan. Sport-Thiemen Fitness Baria voidaan myös käyttää ammattilaisen valvonnassa kuntoutuksessa.

Tuotteen muut ominaisuudet:
• Erittäin hyvä vakaus
• Tanko valmistettu joustavasta lasikuidusta
• Kädensija ja päät ihoystävällistä polyuretaanivaahtoa
• Pituus: 155,5 cm
• Paino: 575 g

 

Ihanteellinen kestävyys- ja koordinaatioharjoitteluun

Ottaa syvät lihakset intensiivisesti käyttöön

Parempi ryhti ja tukevampi seisonta

Sopii nuorille ja vanhoille

Sis. kuljetus-/kantopussin

 

Värinätanko kaikille harjoitustasoille ja ikäryhmille
Tarjoamme teille nyt Sport-Thiemen Fitness Bar -värinätangollamme ainutlaatuisella designilla ja miellyttävin värein valmistetun tangon. kestävä materiaali mahdollistaa eriasteisen harjoittelun ja pitää huolen siitä, että hauskanpito on taattu vaativankin tasoisissa liikuntaryhmissä. Olitpa sitten aloittelija, edistynyt tai ammattilainen, Sport-Thiemen Fitness Bar -värinätangon on kuuluttava jokaiseen kunto-ohjelmaan!

Asiakkaidemme arviot

166011