70435

Sport-Thieme® Pehmeä pilates-pallo

Sport-Thieme®

Tuotenumero:1491526
15,50 EUR ink. mva.
12,50 EUR eks. mva.
12,50 EUR Exkl. moms
15,50 EUR Inkl. moms
15,50 EUR sis.alv.
12,50 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
17 varastossa
Valitse vaihtoehdoista
Sport-Thiemen pehmeä Pilates-pallo on täydellinen pallo keskivartalon lihasten vahvistamiseen.
 
 
Sport-Thiemen pehmeä Pilates-pallo – mukana pilli, jolla ilmanpainetta voi säädellä
Sport-Thiemen Pilates-pallo on saatavilla kolmessa eri koossa, jotka sopivat eri harjoitustarpeisiin. Halkaisijaltaan eri kokoiset pallot ovat myös eri värisiä. Etusi: koska materiaali on lateksitonta, jopa allergikot voivat loistavasti harjoitella pallon kanssa. Mukana tulee pilli, jolla ilmanpainetta voi yksilöllisesti säädellä. Mitä vähemmän ilmaa, sitä hankalampia harjoitukset ovat.
 
Tuoteyksityiskohdat:
• Lateksiton
• Sis. pillin
• Eri värejä ja kokoja
 
 
Erityisesti Pilates-harjoituksiin
 
Keskivartalon lihakset aktivoituvat
 
Erittäin pehmeä, miellyttävä pallo
 
 
Harjoittaa lihaksistosi eri alueita
Sport-Thiemen pehmeä Pilates-pallo on hyvin pehmeä ja siten erityisen miellyttävä harjoituspallo. Vahvistat keskivartalosi lihaksia ja aktivoit samalla syviä lihaksiasi. Pallo mukautuu täydellisesti kehon muotoihin. Sen epävakauden ansiosta harjoitat koordinaatiotasi ja tasapainoasi. Koska pallon ilmanpainetta voi säädellä, voit mukauttaa pallon ihanteellisesti omaan kuntotasoosi. Erilaisia harjoitusmahdollisuuksia on lukuisia. Pilates-pallon voi esimerkiksi asettaa lantion alle ja tehdä lantiolla pyörivää liikettä, tai puristaa pallon jalkaterien väliin ja nostaa jalkoja. Näin harjoittelu pysyy monipuolisena.
 
Etsitkö vielä sopivaa pehmeää palloa Pilates-harjoitteluusi? Tartu sitten tilaisuuteen ja tilaa jo tänään Sport-Thiemen pehmeä Pilates-pallo.

Asiakkaidemme arviot

70435