Koordinaatiotikkaat "Agility"t 4 ja 8m Sport-Thieme® Koordinaatioharjoitteluun Koordinaatiotikkaat "Agility"t 4 ja 8m Sport-Thieme® Koordinaatioharjoitteluun Koordinaatiotikkaat "Agility"t 4 ja 8m Sport-Thieme® Koordinaatioharjoitteluun Koordinaatiotikkaat "Agility"t 4 ja 8m Sport-Thieme® Koordinaatioharjoitteluun Koordinaatiotikkaat "Agility"t 4 ja 8m Sport-Thieme® Koordinaatioharjoitteluun Koordinaatiotikkaat "Agility"t 4 ja 8m Sport-Thieme® Koordinaatioharjoitteluun Koordinaatiotikkaat "Agility"t 4 ja 8m Sport-Thieme® Koordinaatioharjoitteluun Koordinaatiotikkaat "Agility"t 4 ja 8m Sport-Thieme® Koordinaatioharjoitteluun Koordinaatiotikkaat "Agility"t 4 ja 8m Sport-Thieme® Koordinaatioharjoitteluun Koordinaatiotikkaat "Agility"t 4 ja 8m Sport-Thieme® Koordinaatioharjoitteluun Koordinaatiotikkaat "Agility"t 4 ja 8m Sport-Thieme® Koordinaatioharjoitteluun Koordinaatiotikkaat "Agility"t 4 ja 8m Sport-Thieme® Koordinaatioharjoitteluun Koordinaatiotikkaat "Agility"t 4 ja 8m Sport-Thieme® Koordinaatioharjoitteluun

Koordinaatiotikkaat "Agility"t 4 ja 8m

Sport-Thieme® Koordinaatioharjoitteluun

Tuotenumero:1373921
Koko
75,50 EUR ink. mva.
60,89 EUR eks. mva.
60,89 EUR Exkl. moms
75,50 EUR Inkl. moms
75,50 EUR sis.alv.
60,89 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
100+ etävarastossa. Arvioitu toimitusaika 14 työpäivää
Valitse vaihtoehdoista

Sport-Thiemen Agility -koordinaatiotikkaat ovat pidetty harjoitteluväline koordinaatio- ja nopeusharjoitteluun. Ne sopivat jalkapalloon, tennikseen ja moniin juoksuintensiivisiin palloilulajeihin.

 

Sport-Thiemen Agility -koordinaatiotikkaat – lukuisiin harjoittelumahdollisuuksiin

 

Koordinaatiotikkaat ovat välttämätön harjoitteluväline koordinaatio- ja nopeusharjoitteluun. Säännöllisellä harjoittelulla tikkaiden avulla parannat koordinaatiotasi ja myös nopeutta, liikkuvuutta ja ketteryyttä. Sport-Thiemen Agility -koordinaatiotikkaita saa 2 eri pituudessa ja eri versiona ja ne on valmistettu laadukkaasta materiaalista. Askelmat on valmistettu joustavasta, kestävästä muovista, ja niiden etäisyyttä toisistaan voi vaihdella. Askelmien alapuolella on imukupit hallin lattiaan kiinnittämistä varten. Urheilukentälle kiinnittämistä varten mukana toimitetaan maakiinnitysnaulat.

 

Tuoteyksityiskohdat:
• Kokonaispituus: 4 m tai 8 m
• Askelmien määrä: 10 tai 18 (tikkaista riippuen)
• Askelmien leveys: n. 40 cm
• Sis. kuljetuspussin

Sopii urheilukentälle ja liikuntahalliin

Tukeva kiinnitys maanauloilla tai imukupeilla

Sopii eri urheilulajien harjoitteluun

Askelmien etäisyyttä voi säädellä harjoitusten monipuolistamiseksi

Saatavana 2 eri pituutta: 4 m tai 8 m

 

Koordinaatiotikkaat - harjoitusapulainen kaikkiin juoksuintensiivisiin palloilulajeihin
Kordinaation ja kunnon harjoittaminen on yksi tärkeimmistä asioista kaikessa modernissa ja tavoitehakuisessa harjoittelussa. Mutta myös muissa juoksulajeissa, joissa on paljon suunnanvaihtoja, nämä ominaisuudet ovat olennaiset menestyksekkääseen peliin. Sport-Thiemen Agility -koordinaatiotikkaissa saat apuvälineen, jolla voidaan eri harjoituksin harjoittaa ja parantaa niin jalkatyöskentelyä, koordinaatiokykyä kuin nopeuttakin.

 

Paranna urheilijoidesi koordinaatiokykyjä ja tilaa heti Sport-Thiemen Agility -koordinaatiotikkaat

Asiakkaidemme arviot