156615

Isokokoinen säilytyslaukku

95 x 45 x 45 cm

Tuotenro: 1323841
178,89 EUR sis.alv.
144,27 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
7 etävarastossa. HUOM! Toimitusaika 3-4 viikkoa.
KuvausTekniset tiedotMuut ostivat myösAsiakkaidemme arviot
Kuvaus

Liikunnanopettajille, valmentajille, terapeuteille: laukku on korvaamaton apu monelle. Isokokoisessa laukussa kulkevat kätevästi kaikki urheiluvälineet. Pyörien avulla laukku on helppo kuljettaa treeneihin tai liikuntatunnille.

  • Erityisen isokokoinen säilytyslaukku
  • Useita pienempiä taskuja
  • Kaksi pyörää ja kantohihnat
  • Kokoontaitettava, sivut vahvistettu muoviliuskoilla

Laukkuun mahtuu kaikki tarvittava

Laukun avulla sinun ei tarvitse etsiä tavaroita monista eri paikoista. Laukussa on kaikkiaan 11 taskua, kynätkin pysyvät tallella 5 kynälenkin avulla. Sivuissa on läpinäkyvää verkkokangasta, jolloin laukun sisältö on aina kätevästi näkyvillä, ilman että laukkua tarvitsee avata. Päätyläpissä on vetoketjukiinnitykset, mikä estää sivullisten pääsyä tavaroihin. Lukot eivät sisälly toimitukseen.

 

Tuotetiedot:

  • Pituus x leveys x korkeus: 95 x 45 x 45 cm

Monipuolinen urheilulaukku

Laukku pitää tavarat tallessa ja järjestyksessä. Erityisen käytännöllinen se on kuljetettaessa palloja ja muita urheiluvälineitä. Laukun voi täyttää erilaisilla pelivälineillä ja palloilla, jolloin se kannustaa koululaisia aktiivisiin välitunteihin. Käytön jälkeen tavarat on helppo palauttaa laukkuun. Terapeutit voivat säilyttää ja kuljettaa laukussa vaikkapa hernepusseja ja muita liikunta- ja ryhmäharjoituksissa tarvittavia varusteita. Laukku tuo järjestystä myös vastaanottotiloihin.

 

Hanki nyt tilaa säästävä, isokokoinen säilytyslaukku.

Tekniset tiedot

Tuotetiedot

Ryhmä Harjoitustarvikkeiden säilytys
Valmistaja Sport-Thieme


Muut ostivat myös
Asiakkaidemme arviot
156615