190564 190564 190564

Leikkitorni

Lilleby-sarja

Tuotenumero:2531
9 999,91 EUR ink. mva.
8 064,44 EUR eks. mva.
8 064,44 EUR Exkl. moms
9 999,91 EUR Inkl. moms
9 999,91 EUR sis.alv.
8 064,44 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
Arvioitu toimitusaika (28 päivää)
Tornitalo kahdella tasanteella, liukumäki, kiipeilyverkko, korkea kiipeilyseinä ja pienempiä kiipeilyseiniä. Täydellinen suurimmille lapsille päiväkodissa. Leikkipaikka on jotain, joka kuuluu jokaiseen leikkipuistoon, olipa se sitten päiväkodissa tai alakoulussa. Leikkipaikka tarjoaa haastavia ja hauskoja aktiviteetteja, jotka stimuloivat mielikuvitusta ja lasten välistä vuorovaikutusta. Ne sisältävät kaikkea liukumäistä kiipeilyelementteihin ja tarjoavat monia tunteja roolileikkejä.

Tuotetiedot:

  • Koko: 2,4 x 4 m
  • Pinta-ala: 5,9 x 7,5 m
  • Putoamiskorkeus: 2,05 m
  • Putoamispinta: Hiekka tai iskunvaimennusmatto
  • Ikäryhmä: 3-12 vuotta
  • Sertifiointi: TÜV - NS 1176

Lilleby-sarja.

Lilleby-sarjan leikkipaikat sopivat täydellisesti päiväkoteihin. Sarja koostuu pienistä leikkimökeistä, joissa on sopivia haasteita pienille lapsille. Lilleby-sarja on suunniteltu roolileikkejä varten, ja samalla leikkipaikat ovat värikkäitä ja koristeellisia. Leikkivälineet on valmistettu vahvoista puumateriaaleista Norjan metsistä. Kaiteet, katto ja jotkut yksityiskohdat ovat HDPE-muovilevyjä. HDPE on 100% kierrätettävää, ja kaikki metalliosat on valmistettu galvanoidusta teräksestä, joka on jauhemaalattu. Lilleby-sarja on suunniteltu käytettäväksi päiväkodeissa ja julkisilla leikkipaikoilla. Leikkivälineet on käsitelty Koppers MicroPro -menetelmällä, joka on moderni painekyllästysmenetelmä ilman myrkyllisiä aineita tai raskasmetalleja. Käsittely on erityisesti kehitetty käytettäväksi ympäristöissä, kuten päiväkodeissa, kouluissa ja paikoissa, joissa käyttäjä on suorassa kosketuksessa materiaaleihin. Näillä materiaaleilla on arvioitu vähintään 30 vuoden elinikä. Lisäksi laitteissa käytetään sokkeliputkia/jalkineita, joten niiden elinikä on pitkä.

Valmistettu Norjassa 10 vuoden takuulla materiaali- ja valmistusvirheitä vastaan.

Ole hyvä ja kirjoita myyntiosaston viestiin / tilausviite, jos haluat lisätietoja tuotteesta, toimituksesta ja rahtimaksuista. Tarkka rahti lasketaan tilauksen / tiedustelun käsittelyn jälkeen.

Asiakkaidemme arviot

190564