339896

Team Toss Chute

Ruudukkomatto ja pallo

Tuotenumero:248598S
84,00 EUR ink. mva.
67,74 EUR eks. mva.
67,74 EUR Exkl. moms
84,00 EUR Inkl. moms
84,00 EUR sis.alv.
67,74 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Pakettia):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ varastossa

Team Toss Chute on loistava tiimipeleihin ja erilaisiin aktiviteetteihin! Täältä saat koulutusta viestintään, tiimihenkeen ja koordinointiin. Team Toss Chute on monipuolinen työkalu, joka edistää aktiivisuutta, yhteistyötä ja viestintää. Tämä sarja on tarkoitettu 6 joukkueelle, joissa on 12 osallistujaa. Valmistettu kestävästä nailonista kahvoilla. Myydään 6 kpl: n sarjana. eri väreissä.


 
Heitä ja vastaanota.
Laskuvarjo jokaiselle joukkueelle, laskuvarjo on kahden osallistujan hallussa ja yhteistyön kautta sinun on heitettävä hernepussit tai vaahtopallot toiselle joukkueelle. Tässä on kyse heittämisestä ja vastaanottamisesta näytöllä eikä käsillä. Hauska vaihtelu on, että joukkueet seisovat ympyrässä ja huutavat joukkueen väriä heittäessäsi palloa niin, että järjestys on täysin mielivaltainen.

Jakaudu 6 joukkueeseen, jokaiselle joukkueelle annetaan "näyttö", softball ja kaksi merkintäkartiota, jotka merkitsevät radan pituuden (alku ja loppu). Kaksi osallistujaa sijoitetaan kurssin keskelle ja pitävät näyttöä. Ensimmäinen henkilö heittää softballin ja niiden, jotka pitävät ruutua, on otettava pallo kiinni. Ensimmäinen mies juoksee sitten näytön alle ja kartion kohdalle. Ne, jotka pitävät ruutua, "ampuvat" ja sitten pallon takaisin seuraavalle henkilölle jonossa. Seuraava mies tekee sitten saman, ja joukkue, joka ensimmäisenä kokoontuu maaliin, voittaa.
Tätä viestiä voi tehdä monimutkaisemmaksi, jos osallistuja saa pallon uudelleen sen jälkeen, kun hän on juossut näytön alle.
 
Räpäytys.
Aseta näytöt lattialle ja eri etäisyyksille. Jokaisella etäisyydellä voi olla oma pisteet. Soita, kumpaa tavoittelet, heitä hernepussi pois ja yritä lyödä osoitetun reitin sisään saadaksesi pisteitä. Tämä voi myös olla osa viestiä tai esterataa, jossa neljä hernesäkkiä on heitettävä eri reiteille ennen kuin voit jatkaa.
 
Käytä mielikuvitustasi ja luovuuttasi - näillä värikkäillä näytöillä päiväkodit, koulut ja urheilutiimit voivat keksiä hauskaa.
· Hieno silmien ja käden koordinaatio
· Erinomainen vuorovaikutustoimintaan ja tiimipeleihin
 
 
Tuotteen yksityiskohdat
· Valmistettu kestävästä nailonista
· 2 hengen laskuvarjoja
Sarja 6 laskuvarjoa eri väreissä
· LxW (jokainen laskuvarjo): 122 x 81 cm

Asiakkaidemme arviot

339896