Lentopalloverkko-paketti LongNet 18 metriä Lentopalloverkko-paketti LongNet 18 metriä Lentopalloverkko-paketti LongNet 18 metriä Lentopalloverkko-paketti LongNet 18 metriä

Lentopalloverkko-paketti LongNet

18 metriä

Tuotenumero:189500-18
1 508,40 EUR ink. mva.
1 216,45 EUR eks. mva.
1 216,45 EUR Exkl. moms
1 508,40 EUR Inkl. moms
1 508,40 EUR sis.alv.
1 216,45 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Pakettia):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Arvioitu toimitusaika (14 päivää)
Valitse vaihtoehdoista
LongNet-verkko valinnaisella pituudella, 18, 20 tai 21 metriä. LongNetin filosofiana on: leiki oppiaksesi, ja sen tarkoituksena on olla helppokäyttöinen. LongNet -verkko rullataan helposti auki, liitetään seinäkiinnikkeeseen ja kiristetään. Pitkät verkot mahdollistavat useamman pelaajan pelaamisen samanaikaisesti, ja verkkoa voidaan käyttää useisiin urheilulajeihin.

Paketti sisältää LongNet-verkon, verkon kiristysrullan sisältävän köyden, kaksi 7 mm karabiinikoukkua ja kätevän LongNet-verkkotelineen. LongNet-verkko voidaan helposti ripustaa seinille, puolapuille tai vastaaville liikuntasaleissa, eikä se vaadi tolppia.

HUOM: Paketti ei sisällä seinäkiinnityspistettä.

Täydellinen LongNet-paketti sisältää:

  • LongNet jopa 21 metriä - erittäin vahva ja kestävä verkko, jossa on kevlarköysi yläosassa, joka on 2 metriä pidempi kuin itse verkko.
  • LongNet-verkkokiristin - ainutlaatuinen, helppo ja nopea verkon kiristämiseen. Kaksi triple rullalaakeria ja älykäs köyden lukko varmistavat, että LongNet voidaan helposti kiristää pitkiin matkoihin ilman, että verkko lysähtää.
  • LongNet-verkkoteline - kätevä verkkoteline helppoa säilytystä varten. LongNetin rullaus ja purkaminen. Verkkotelinettä voidaan käyttää kaikille verkoille, jotka on tarkoitus säilyttää ja pitää järjestyksessä. Verkkoteline toimitetaan ruostumattomasta teräksestä, jossa on musta pulverimaalattu pinta.

Asiakkaidemme arviot