Panna-kenttä 5,5 x 5,5 m

Erilaisiin peleihin ja aktiviteetteihin

Tuotenumero:181506
ink. mva.
eks. mva.
Exkl. moms
Inkl. moms
sis.alv.
ilman alv.
Lukumäärä: (Pakettia):
-+
Arvioitu toimitusaika (21 päivää)
Panna-kenttä tarjoaa paljon aktiviteettia lapsille ja aikuisille. Panna on saanut inspiraationsa nopeatempoisista katujalkapallon taisteluista ja yhdistää pelin tekniikan kompaktissa kentässä. Tämä pelikenttä on erittäin kestävä ja täydellinen urheiluseuroille, kouluille ja yhdistyksille. Kenttää voidaan käyttää paitsi jalkapalloon myös jääkiekkoon ja muihin pallopeleihin. Pannakenttä sopii erinomaisesti pienille peleille.

  • Kenttä koostuu 8 muovisesta laidasta, jotka muodostavat 8-kulmion.
  • Kahdessa laidassa on maalit.
  • Käytännölliset tolpat ja suojaavat liittimet ylhäällä ja alhaalla.
  • Laitojen mitat ovat 200 cm x 60 cm x 3,5 cm.
  • Laitojen yläosa on suojattu galvanoidulla teräksellä.
  • Kenttää voidaan käyttää myös talvella.

 

Huom! Tämä ei sisällä lattiaa. Jos haluat lattian mukaan, katso vaihtoehdot.

 

Näin pelataan pannapalloa:

Panna on uudenlainen katujalkapallon muoto, joka juontaa juurensa Etelä-Amerikasta. Peliä pelataan 1 vastaan 1 pienellä kahdeksankulmaisella kentällä, joka on suojattu noin 50 cm korkealla laidalla. Kentällä on maali kummallakin puolella. Pannakenttäottelu pelataan kahden minuutin erissä, ja voitto ratkaistaan välittömästi, riippumatta tuloksesta, jos onnistuu tekemään tunnelin saamalla pallon vastustajan jalkojen väliin ja säilyttämällä pallon hallinnan. Voitto tulee myös, jos vastustaja potkaisee pallon yli laidan.

"- Kahdeksan vuoden aikana, kun olen ollut täällä opettajana, en ole koskaan kokenut näin paljon aktiviteettia välitunneilla. Oppilaat, jotka aiemmin seisoivat ja roikkuivat välitunneilla, ovat nyt täydessä toiminnassa, ja se on hauskaa. Oppilaat jonottavat päästäkseen pelaamaan ennen kuin välitunti päättyy." Apulaisrehtori Frode Dragsnes Åsnesin nuorisoasteelta Innlandetista on erittäin tyytyväinen uuteen aktiviteettiin, joka innostaa oppilaita niin paljon koululla. Mikä saa oppilaat innostumaan ja odottamaan välituntia? Vastaus piilee Panna-kentässä.

Asiakkaidemme arviot

113251