328228 328228

Suuri kiipeilyteline

Telemark-sarjaa

Tuotenumero:1210
12 799,20 EUR ink. mva.
10 321,94 EUR eks. mva.
10 321,94 EUR Exkl. moms
12 799,20 EUR Inkl. moms
12 799,20 EUR sis.alv.
10 321,94 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
Arvioitu toimitusaika (28 päivää)
Suuri kiipeilyteline kahdella liukumäellä, kiipeilytikkailla ja tavallisilla portailla. Sosiaalinen kokoontumispaikka koulun pihalla tai leikkipaikalla, jossa kaikenikäiset lapset voivat leikkiä yhdessä.

Leikkiteline on jotain, mikä kuuluu jokaiselle leikkipaikalle, olipa se sitten päiväkodissa tai alakoulussa. Kiipeilyteline tarjoaa haastavia ja hauskoja aktiviteetteja, jotka stimuloivat mielikuvitusta ja lasten välistä vuorovaikutusta. Ne sisältävät kaikkea liukumäistä kiipeilyelementteihin ja tarjoavat monta tuntia roolileikkejä.

 

Tuotetiedot:

  • Koko: 4,7x4,1 m
  • Pinta-ala: 8,2x7,6 m
  • Putoamiskorkeus: 1,2 m
  • Putoamisen vaimennus: Hiekka tai iskunvaimennusmattomat
  • Ikäryhmä: +3 vuotta
  • Sertifiointi: TÜV - NS 1176
  • Väri: sininen/punainen

 

Telemark-sarja.

Telemark-sarjan leikkikehykset sisältävät kaikkea liukumäistä ja kiipeilyelementeistä roolileikkidekoriin. Leikkikehykset tarjoavat elementtejä sekä sosiaaliseen leikkiin että motorisiin haasteisiin. Telemark-sarjan päävärit ovat sininen ja punainen, mutta niitä on nyt saatavana myös mustalla päävärillä. Perinteiset leikkilaitteet vahvoista puumateriaaleista, jotka ovat peräisin norjalaisista metsistä. Kaiteet, katto ja jotkin yksityiskohdat on valmistettu HDPE-muovilevyistä pirteissä väreissä. HDPE on 100 % kierrätettävää, ja kaikki metalliosat ovat galvanoitua terästä, joka on pulverimaalattu. Telemark-sarja on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä kouluissa, päiväkodeissa ja julkisilla leikkipaikoilla. Leikkilaitteet on käsitelty Koppers MicroPro -menetelmällä, joka on moderni painekyllästystapa ilman myrkyllisiä aineita tai raskasmetalleja. Tämä käsittely on erityisesti kehitetty käytettäväksi ympäristöissä, kuten päiväkodeissa, kouluissa ja paikoissa, joissa käyttäjä on suorassa kosketuksessa materiaaleihin. Näiden materiaalien odotetaan kestävän vähintään 30 vuotta. Lisäksi laitteissa käytetään pohjaputkia/pylväskoteloita, jotta laitteiden käyttöikä pitenee.

Valmistettu Norjassa 10 vuoden takuulla materiaali- ja valmistusvirheitä vastaan.

Ole hyvä ja kirjoita viesti myyntiosastolle/tilausviite, jos haluat lisätietoja tuotteesta, toimituksesta ja rahtimaksuista. Tarkka rahti lasketaan tilauksen/kyselyn käsittelyn jälkeen.

Asiakkaidemme arviot

328228