KIN-BALL ® Outdoor

102 cm - Ulkokäyttöön

Tuotenumero:140404
301,50 EUR ink. mva.
243,15 EUR eks. mva.
243,15 EUR Exkl. moms
301,50 EUR Inkl. moms
301,50 EUR sis.alv.
243,15 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
2 etävarastossa. Arvioitu toimitusaika 30
Omnikin KIN-BALL® on mahtavan suuri pallo, jonka käyttö sopii kaikenikäisille!KIN-BALL® on nopeatempoisen ja jännittävän lajin virallinen pelipallo, joka tuo hauskaa vaihtelua koulu- ja seuraliikuntaan.
  • Erinomaiset heitto- ja lento-ominaisuudet
  • Peli kehittää tiimitaitoja, nopeutta, voimaa ja kestävyyttä
  • Pehmeä pinta vähentää loukkaantumisriskiä

 

KIN-BALL®-pelin viralliset säännöt

Virallisessa KIN-Ball-ottelussa on kolme joukkuetta, ja jokaisessa joukkueessa 4 pelaajaa. Pelikenttä on kooltaan 21 x 21 cm. Aina pelin alkaessa pallo on jonkin joukkueen hallussa ja he aloittavat pelin syöttämällä. Syöttö tapahtuu niin, että kolme pelaajista on polvistuneina ja he pitävät palloa ylhäällä käsiensä varassa. Neljäs pelaaja päättää, minkä joukkueen tulee ottaa pallo kiinni, ennen kuin hän syöttää pallon. Ennen syöttöä pelaaja huutaa "Omnikin" ja kyseisen joukkueen värin. Tarkoituksena on syöttää pallo niin, ettei nimeltä mainittu joukkue saisi sitä kiinni, ennen kuin pallo osuu maahan. Mikäli joukkue kuitenkin saa pallon kiinni, siirtyy syöttövuoro heille. KIN-BALL®-pelin on kehittänyt kanadalainen Mario Demers, ja tänä päivänä peli valloittaa pelaajansa ympäri maailmaa. KIN-BALL® on erityisen suosittu laji esimerkiksi kouluissa. 

 

Ominaisuudet  KIN-BALL®-pallo koostuu sisäkumista ja sitä ympäröivästä erittäin tukevasta ja kestävästä nylon-vuoresta. Sisäkumi on avonainen, ja se sulkeutuu itsestään kun pallo on täynnä. Pallon tyhjentäminen ja täyttäminen on siis erittäin nopeaa ja se voidaan kätevästi tyhjentää säilytystä varten.  Ulkokäyttöön suunniteltu KIN-BALL®-pallo on hiukan pienempi kuin virallisissa kilpailuissa käytetty versio. Pienemmän koonsa ansiosta se ei tempaudu niin helposti tuulen mukaan, jolloin se sopii eritysesti käytettäväksi ulkona.
  • Halkaisija 102 cm (40 tuumaa)
  • Väri: Sininen
  • Lateksinen sisäkumi
  • Päällivuori 100 % nailonia
  • Paino n. 1 kg

 

Omnikin®-pallojen huolto

Erityisesti ulkokäytössä, on tärkeää että suojaava päällinen asetetaa sisäkumin päälle varovaisesti ja huolellisesti, jotta sisään ei pääse esimerkiksi pikkukivia. Sisäkumia käsitellessä on oltava huolellinen ettei esimerkiksi pitkät kynnet vahingoita sitä. Muista myös täyttää pallo mahdollisimman täyteen, jotta se tuntuu kovalta.


 

Asiakkaidemme arviot