KIN-BALL® Sport - Musta

122 cm - Sisäkäyttöön

Tuotenumero:140401
351,50 EUR ink. mva.
283,47 EUR eks. mva.
283,47 EUR Exkl. moms
351,50 EUR Inkl. moms
351,50 EUR sis.alv.
283,47 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ varastossa
Omnikin Kin-Ball® on nopeatempoisen ja jännittävän lajin virallinen pelipallo. Peli tuo vaihtelua koulu- tai seuraliikuntaan.
  • Virallinen kisapallo, erinomaisilla heitto- ja lento-ominaisuuksilla
  • Peli kehittää tiimitaitoja, nopeutta, voimaa ja kestävyyttä
  • Pehmeä pinta vähentää loukkaantumisriskiä

Omnikin Kin-Ball - enemmän kuin vain pallopeli

Kin-Ball on toiminnallinen joukkuepeli, jossa on kyse hauskanpidosta, nopeudesta ja ennen kaikkea joukkuehengestä. Pelissä kisaa yhtäaikaisesti kolme joukkuetta ja pelaaminen tapahtuu jättikokoisella pallolla. Pallon halkaisija on n. 1,22 m ja paino 1 kg. Sisäkumi on lateksia ja ulkopinta pehmeää nailonia.

 

Tuotetiedot:

  • Lateksinen sisäkumi
  • Pinta 100 % nailonia
  • Halkaisija 1,22 m
  • N. 1 kg

Kin-Ball - uusi trendilaji

Kin-Ball on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen peli. Pelissä on kolme joukkuetta ja jokaisella joukkueella on oma värinsä. Pelikenttä on kooltaan 21 x 21 m. Peliä pelataan jättikokoisella pehmopallolla. Jokaisessa joukkueessa on neljä pelaajaa. Aina pelin alkaessa pallo on jonkin joukkueen hallussa ja he aloittavat pelin syöttämällä. Syöttö tapahtuu niin, että kolme pelaajista on polvistuneina ja he pitävät palloa ylhäällä käsiensä varassa. Neljäs pelaaja päättää, minkä joukkueen tulee ottaa pallo kiinni, ennen kuin hän syöttää pallon. Ennen syöttöä pelaaja huutaa "Omnikin" ja kyseisen joukkueen värin. Tarkoituksena on syöttää pallo niin, ettei nimeltä mainittu joukkue saisi sitä kiinni, ennen kuin pallo osuu maahan. Mikäli joukkue kuitenkin saa pallon kiinni, siirtyy syöttövuoro heille. Oikea pelipallo mukaansatempaavaan joukkuepeliin - alkuperäinen Omnikin Kin-Ball. 

Asiakkaidemme arviot