154233

Sport-Thieme® Tchoukball

120x120 cm

Tuotenro: 1159396
394,90 EUR sis.alv.
318,47 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
100+ etävarastossa. HUOM! Toimitusaika 3-4 viikkoa.
KuvausTekniset tiedotAsiakkaidemme arviot
Kuvaus

Tchoukball on sekoitus lentopalloa, käsipalloa ja pelotaa. Tämä dynaaminen laji sopii kouluissa ja urheiluseuroissa kaikille ikäryhmille, ja hauskanpito on taattu.

 

Yksi väline – monia käyttömahdollisuuksia
Tchoukballkehys on galvanisoitua terästä ja sen voi säätää 55-65 asteen kulmaan. Tukeva erityisverkko on täydellisesti jännitetty, ja pallo kimpoaa siitä voimakkaasti. Pelata voi minkälaisella pallolla tahansa, mutta käsipalloa käytetään eniten. Kehystä käytetään mielellään käsi- ja jalkapallon maalivahtiharjoittelussa. Koska pallo osuu verkkoon aina eri kulmasta ja kimpoaa takaisin, on kehys täydellinen väline reaktioharjoitteluun.

 

Tuoteyksityiskohdat:
• Galvanisoitua terästä

 

Kouluihin ja urheiluseuroihin

 

Tukeva kehys

 

Kehys voidaan säätää 55-65 asteen kulmaan

 

Saatavana 2 eri kokoa

 

Harjoittaa reaktiokykyä ja nopeutta

 

Tchoukball – peli
Tchoukball on rakastettu urheilulaji ja otettu hyvin vastaan urheiluseuroissa. Sitä pelataan 40 x 20 m kokoisella kentällä, jonka molemmissa päissä on vino Tchoukball-kehys. Pelin tarkoitus on, että joukkue, jolla on pallo, heittää sen jompaan kumpaan kehykseen. Vastakkainen joukkue yrittää häiritä. Peliä pelataan mielellään myös kouluissa. Kaikki koululaiset voivat pelata peliä, pitää hauskaa ja käyttää energiaansa.

Pelaa joukkuepeliä tai harjoita reaktiokykyäsi – Tchoukballin avulla.

 

Tekniset tiedot

Tuotetiedot

Ryhmä Rebounder


Asiakkaidemme arviot
154233