AirTrack | AirTrack Spark

Ilmavolttirata | 5x1,4x0,2 m

Tuotenumero:222795
1 501,50 EUR ink. mva.
1 210,89 EUR eks. mva.
1 210,89 EUR Exkl. moms
1 501,50 EUR Inkl. moms
1 501,50 EUR sis.alv.
1 210,89 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
1 varastossa

AirTrack Spark - ihanteellinen pienille voimistelijoille 

 

AIRTRACK SPARK antaa kipinän harjoitteluun! AirTrack Spark on paksumpi, leveämpi ja pidempi kuin AirFloor Home. AirTrack Spark on valmistettu kaksikerroksisesta ilmatiiviistä Double Wall Fabricistä ja sen paksuus tekee siitä yhden parhaista AirTrackeistä. Verrattuna tavalliseen AirFlooriin, AirTrack Spark on kaksi ja puoli kertaa suurempi ja on siten turvallisempi. Vahvistetut saumat takaavat todella pitkän käyttöiän. AirTrackin kimmoisuuden ansiosta opit uusia taitoja nopeammin!

 

AirTrack Spark on pehmeä ja turvallinen nivelille, ylikuormitusvaara on minimoitu ja voit harjoittaa samoja harjoituksia uudestaan ??ja uudestaan! Airtrack Spark sopii erinomaisesti voimisteluun, kikkailuun ja cheerleadingiin. Sparkissa on enemmän kimmoisuutta kuin AirFloorissa, mutta vähemmän kuin AirTrack P3. 

 

AirTrack Sparkin edut
Spark on litteämpi ja kovempi kuin useimmat muut markkinoilla olevat ilmatäytteiset voimistelualustat. AirTrack pumpataan etukäteen, joten pumpusta ei kuulu häiritsevää ääntä, kun voimistelualusta on käytössä. Se säästää energiaa ja kustannuksia. AirTrack Spark on myös kevyempi kuin useat markkinoilla olevat ilmatäytteiset voimistelualustat. AirTrackia voidaan käyttää kaikilla alustoilla. AirTrack on helppo kuljettaa tyhjänä ja se mahtuu kaikkien autojen tavaratilaan.  

 

Ominaisuudet:

  • Korkeus: 0,20 metriä | Pituus: 5 metriä | Leveys: 1,4 metriä
  • Väri: musta / harmaa keltaisilla yksityiskohdilla 

 

Materiaali

  • AirTrackit ovat valmistettu erittäin korkealaatuisista materiaaleista. Materiaalin nimi on Double Wall Fabric (DWF). Se on kaksikerroksinen ilmatiivis kangas. 

Pumppu ei kuulu toimitukseen. Katso lisävarusteita tai etsi pumpua Airfloor OV 10 

 

Huom!
Ensimmäisten viikkojen aikana Airtrack-laitetta on käytettävä molemmin puolin. 

AirTrack Factorylla on yli 30 vuoden kokemus puhallettavien liikuntavälineiden käytöstä ja se on maailman johtava ilmatäytteisten voimistelualustojen valmistaja maailmassa.
   

Asiakkaidemme arviot

251423