Tasapainolauta MFT Sport-Disc

50 cm

Tuotenumero:1912526
377,40 EUR ink. mva.
304,35 EUR eks. mva.
304,35 EUR Exkl. moms
377,40 EUR Inkl. moms
377,40 EUR sis.alv.
304,35 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Pakettia):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
1 etävarastossa. Arvioitu toimitusaika 11 työpäivää

MFT Sport-Disc tasapainolaudan avulla sinulla on mahdollisuus lisätä kehosi voimaa, kestävyyttä, reaktiokykyä ja kehittää omassa urheilulajissasi vaadittavaa tekniikkaa. Suurikokoinen lauta ja sen sivuissa olevat lisäkeinulaudat sallivat hyvin vaihtelevat ja monitehoiset harjoitukset.

  • Monipuolinen harjoitusväline
  • Ihanteellinen voima-, kestävyys ja koordinaatioharjoituksiin
  • Kasvattaa reaktiokykyä
  • Selkeästi tehokkaammat harjoitukset epävakaan alustan ansiosta

Harjoita yhdellä laitteella koko kehoa

MFT Sport-Disc on erinomainen ja monikäyttöinen harjoitusväline terapia- ja liikuntakeskuksiin, kuntosaleille, lääkintävoimisteluun, personal trainer- sekä kotikäyttöön. Laitteessa yhdistyy nerokkaalla tavalla keinulauta ja tasapainolauta, koska laudan päällä on vielä erilliset keinulaudat kummallekin jalalle. Lisäksi MFT Sport-Discillä onnistuu koko vartalon treenaaminen, monipuolisesti ja tehokkaasti. Tämän johdosta tasapainolauta sopii mainiosti kuntosalille tai terapiakäyttöön. Laudan avulla voi parantaa koordinaatiota tai hienomotoriikkaa lähes jokaista urheilulajia silmällä pitäen - oli sitten kyse joukkuelajista, kuten jalka- tai käsipallosta, tai yksilölajista, kuten golfista.

 

Tuotetiedot:

  • Halkaisija: 50 cm
  • Mukana lisäksi 2 erillistä keinulautaa, kummankin jalan alle
  • Mukana DVD, jossa harjoitusohjeita
  • Enintään 120 kg käyttäjille

MFT Sport-Disc auttaa sinua pysymään terveenä ja hyväkuntoisena

Tasapainolaudalla harjoittelet tehokkaasti, koska epävakaalla alustalla kehon täytyy jatkuvasti hakea tasapainoa. Tämä kehittää koordinaatiota ja tasapainoa sekä vahvistaa lihaksia ja niveliä. Tekemällä erilaisia liikkeitä, kuten keinumalla eteenpäin tai sivullepäin, kääntymällä ympäri tai "twistaamalla" puolelta toiselle, harjoitat kolmea eri liikeakselia: pituus-, syvyys- ja leveysakselia. Harjoitukset yksittäisissä asennoissa vaihtelevat jatkuvasti liikkeen ja vakauden hakemisen välillä, mikä taas parantaa koordinaatiota. Mukana tuleva DVD sisältää esimerkkejä erilaisista harjoituksista koko vartalolle. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ladata maksuttomat harjoitusohjelmat jalkapalloa, hiihtoa, golfia, juoksemista ja pyöräilyä varten.

 

Tilaa monipuolinen MFT Sport-Disc tasapainolauta kätevästi verkkokaupastamme.

   

Asiakkaidemme arviot

161349