14672

Diabolo keskikokoinen ø 10 cm

Sisältää ohjauskepit

Tuotenumero:1360716
Koko
M
L
24,50 EUR ink. mva.
19,76 EUR eks. mva.
19,76 EUR Exkl. moms
24,50 EUR Inkl. moms
24,50 EUR sis.alv.
19,76 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
100+ etävarastossa. Arvioitu toimitusaika 11 työpäivää
Valitse vaihtoehdoista

Diabolo on erittäin hyvin pyörivä, muovista valmistettu diabolo, jossa on metalliakseli. Pienen kokonsa ansiosta se tarjoaa suuren haasteen jongleeraukseen, mutta harjaantuneet käyttäjät pystyvät tekemään sillä näyttäviäkin temppuja.

  • Hauskaa ajanvietettä niin nuorille kuin vanhoillekin
  • Erittäin hyvin pyörivä muovinen diabolo metalliakselilla
  • Väreinä punainen ja sininen
  • Koot: S - 8 cm, M - 10 cm, L - 12 cmDiabolon mukana toimitetaan kaikki tarvittava: diabolon lisäksi tulee kaksi puukeppiä, joiden välissä kulkee naru. Diaboloa pyöritetään narun varassa, keppejä liikuttamalla. Tämä pyörimisliike antaa jongleerausvälineelle temppujen kannalta välttämätöntä vakautta. Pienen diabolon kunnolliseen hallintaan tarvitaan jonkin verran harjoitusta ja sorminäppäryyttä - mutta se tarjoaa myös runsaasti mahdollisuuksia.

 


Miten valita koko
Jos olet vasta-alkaja, kannattaa sinun valita iso malli 12 cm. Jos kaipaat hiukan lisähaastetta, mutta kaipaat vielä lisäharjoitusta valitse keskikokoinen malli 10 cm. Jos sinulla on jo kokemusta ja olet harjoitellut keskikokoisella diabololla, sopii pienempi diabolo sinulle. Saat tehtyä monia erilaisia temppuja, ja voit myös uskaltautua jongleeraamaan useammalla diabololla yhtä aikaa. Pieni diabolo sopii kunnianhimoisille harrastajille ja tuleville ammattilaisille. Harjoittelu on todella hauskaa ajanvietettä, ja kehittää lisäksi keskittymis- ja koordinaatiokykyä - niin nuorilla kuin vanhoillakin.


Huom!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Pitkä naru, kuristumisvaara. 

Asiakkaidemme arviot

14672