Nystyräpallo Duo | Kova Sininen

Nystyräpallo Duo | Kova

Sininen

Tuotenro: 1094190
16,50 EUR ink. mva.
13,31 EUR eks. mva.
13,31 EUR Exkl. moms
16,50 EUR Inkl. moms
16,50 EUR sis.alv.
13,31 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
100+ etävarastossa. Arvioitu toimitusaika 8 työpäivää

Sport-Thiemen Duo-piikkipallon avulla hierontasalonki on aina mukanasi. Voit rentouttaa itseäsi aina ja kaikkialla, niin kotona, työpaikalla tai vesijumpassa.

Pieni pallo – suuri vaikutus
Duo-piikkipallo ei ole mikään tavallinen hierontapallo. Siinä on kaksi yksittäistä palloa yhdessä, ja se tarjoaa kaksinkertaisen nautinnon. Tällä pienellä muovipallolla rentoutat itsesi ja parannat verenkiertoasi kylmissä jaloissa ja käsissä. Kätevän kokonsa ansiosta pallo  mahdollistaa myös käsien ja jalkojen vyöhyketerapiahieronnan ilman apua. Laske pallo lattialle tai pöydälle ja rullaa kädelläsi tai jalallasi.

Tuoteyksityiskohdat:
• Koko: 15x8 cm
• Paino: 150 g
• Väri: Sininen
• Materiaali: Muovi

Terapiaan ja voimisteluun

Pieni hierontalaite

Kovilla nyppylöillä

Sopii jokaiseen laukkuun

Pieni pallo – monipuoliset käyttömahdollisuudet
Duo-piikkipallo ei ole kysytty vain koti- ja työpaikkakäyttöön. Se on myös paljon käytetty väline voimistelussa. Olipa kyse aistimisesta tai tarttumisesta , niin nuoret kuin vanhat iloitsevat piikkipallon positiivisista vaikutuksista. Duo-piikkipalloa käytetään mielellään myös fysio- ja ergoterapiassa, missä se auttaa kehontuntemuksessa ja aistimuksessa. Etenkin vanhusten ja vammaisten kanssa kehontuntemusta ja aistiherkkyyttä voidaan parantaa pyöreän siilipallon avulla.

Pieni suuri pallo – Sport-Tiemen Duo-piikkipallo

Asiakkaidemme arviot

144574