Lisätarvikkeet | Omnikin® sisäkumi

Jalka- ja lentopalloihin | Lateksi

Tuotenumero:148434
32,40 EUR ink. mva.
26,13 EUR eks. mva.
26,13 EUR Exkl. moms
32,40 EUR Inkl. moms
32,40 EUR sis.alv.
26,13 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Vahvistamaton toimitusaika 28.6.2024

Omnikin lateksirakko venttiiliaukolla. Tätä rakkoa suositellaan, jos palloa säilytetään ilmassa ja sitä käytetään usein. Tämä johtuu siitä, että rakossa on venttiili ja se pitää ilmaa paremmin kuin rakko, jossa on vakioaukko. Rakko on valmistettu lateksista ja lateksi on tuore/kulutustuote.

  • Lateksinen

Sopii seuraaviin Omnikin-palloihin:

  • Omnikin Football 36 cm
  • Omnikin Lentopallo 41 cm
     

Sisäkumin venttiilin etuna on, että palloa ei tarvitse "sidota" ja se myös pitää ilmaa pidempään kuin "nokka" varustetuissa rakoissa. Haittapuolena voi olla, että se on vaikeampi tyhjentää ilmasta ja se voi kiertyä, jolloin venttiiliin on vaikea saada kiinni, jos palloa käytetään, kun siinä on vähän ilmaa.
 
Rakot voidaan täyttää tavallisella pallopumpulla, mutta suosittelemme Big Air -pumppua. Käytä sitten kapeinta "nippaa" ja paina/käännä se venttiiliin. Jos haluat tyhjentää tällaisen rakon, sinun on käännettävä Big Air -pumpun kapein nippa venttiiliin. Katso myös video kuvien alta.
 
Jos palloa ei käytetä pitkään aikaan, suosittelemme, että ripottelet pienen kerroksen talkkijauhetta pallon sisälle/rakon ulkopuolelle. Tämä auttaa säilyttämään virtsarakon joustavuuden ja siten virtsarakon elämään hieman pidempään. Kin-ball-lateksirakko on vaihdettava säännöllisin väliajoin, koska se voi tummua ajan myötä vähän kuin ilmapallo.

Asiakkaidemme arviot

54931