329653 329653 329653 329653 329653 329653 329653

GaGaNet | Kannettava GaGa-verkko

Hauskaa tekemistä luokalle tai ryhmälle

Tuotenumero:245571
251,50 EUR ink. mva.
202,82 EUR eks. mva.
202,82 EUR Exkl. moms
251,50 EUR Inkl. moms
251,50 EUR sis.alv.
202,82 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Pakettia):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
100+ varastossa

GaGaNet - uusi innovatiivinen tuoten hauskan Gagaballin pelaamiseen. Kokoa kehä alle minuutissa ja aloita pelaaminen! Ainoa mitä tarvitset, on halkaisijaltaan n. 10 metriä avoimen tilan. Gagaball on hauska ja kattava pallopeli, joka sopii kaikille iästä ja taidoista riippumatta ja jokaisella on mahdollisuus voittaa.

 

  • Verkko sopii myös talvikäyttöön ja painaa n. 1,5 kg
  • Halkaisija 10 m
  • Korkeus 0,8 m
  • Materiaali UV-suojattu 4 mm polyesteri
  • Verkon silmäkoko 45 mm

 

Koska itse pelaajia käytetään verkon tolppina, vältyt kalliilta rakennuskustannuksilta  ja voit pelata Gagaballia missä tahansa.

 

Kuinka pääset alkuun GaGaballin kanssa?

  • 5 pelaajaa seisoo pyöreän verkon sisällä ja kiristää sen kehäksi astumalla taaksepäin. Loput pelaajat pysyvät kehän keskellä.
  • Kun pelaaja tippuu, yksi "tolppana" toimineisa pelaajista siirtyy keskelle kehää pelaamaan,.
  • Peli jatkuu niin kauan kunnes kehässä ei ole enää tarpeeksi tukitolppia

 

Viralliset USA Camp Schoolin säännöt GaGaballille:

 

1. Nimeä erotuomariksi joku muu kuin pelaaja.


2. Erotuomari on vastuussa riitojen ratkaisemisesta ja reilun pelin varmistamisesta.


3. Erotuomari aloittaa pelin vasta, kun kaikki pelaajat ovat GaGa-kehässä ja ovat ilmoittaneet olevansa valmiita aloittamaan pelin.


4. Pelaaja heittää pallon ilmaan ja huutaa "Ga" ensimmäisellä pomppauksella ja "Ga" uudelleen toisella pomppauksella, jonka jälkeen pallo on pelissä.


5. Pelaajat lyövät palloa vain käsillään, eivätkä he saa kantaa tai heittää palloa - se on lyötävä avoimella kädellä tai nyrkillä.


6. Jokainen pelaaja, jota pallo koskettaa joko suoraan tai seinästä pomppimalla, on tippunut pelistä ja hänen on poistuttava GaGa-kehästä.


7. Jos pallo osuu pelaajaan tai pelaajan vaatteisiin vyötärön alapuolella, pelaaja on ulkona. Jos pallo koskettaa pelaajaa vyötärön yläpuolella, pelaaja on edelleen pelissä.


8.Jos pallo menee ulos Gaga-kehästä, viimeinen palloon koskenut pelaaja putoaa.


9.Jos pelaaja saa pallon kiinni ennen kuin se pomppii, pelaaja, joka oli viimeksi koskettanut palloa, putoaa.


10. Kun pelaaja osuu palloon, hänen on odotettava, kunnes pallo koskettaa jotakuta toista ennen kuin hän lyö sitä uudelleen (ei kaksoiskosketusta).


11.Jos jäljellä on vain kaksi pelaajaa, pelaaja voi lyödä palloa enintään 3 kertaa peräkkäin. Laskenta nollataan koskettamalla seinää jolloin osumamäärä nollataan.


12. Gagaball on perinteisesti kilpailu kaikkia vastaan. Joukkueen tai parin muodostaminen, jossa liittoudut toisen pelaajan kanssa saadaksesi kolmannen pelaajan ulos, ei ole sallittua.


13. Joukkueina pelaaminen tai tarkoituksellinen pallon syöttäminen muille pelaajille on sallittu vain jos siitä on sovittu ennen pelin alkua.
 

 

 

 

 

 

 

Asiakkaidemme arviot

329653