36845 36845

FLEXI-BAR Kids

Tehokkaampi treeni lapsille

Tuotenumero:2009924
109,50 EUR ink. mva.
88,31 EUR eks. mva.
88,31 EUR Exkl. moms
109,50 EUR Inkl. moms
109,50 EUR sis.alv.
88,31 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
9 varastossa
Valitse vaihtoehdoista
Suosittu Flexi-Bar

 

Mallit: 

Flexi-Bar Kids: 472 g, 118 cm, lapsille 6-12 v (tuotenumero 2009924)

Flexi-Bar Sport (Standard): 508 g, 153,5 cm, aloittelijoille/ ryhmäliikuntaan

Flexi-Bar Intensive: 516 g, 153,5 cm, aktiiviharrastajille

Flexi-Bar Athletic: 746 g, 152,5 cm, urheilijoille 

  - helppokäyttöinen
- niveliä säästävää - vaihtelevaa kestävyys- ja voimakestävyysharjoittelua
- parantaa aineenvaihduntaa ja kiinteyttää tukikudosta
- auttaa tehokkaasti selkäkipuja vastaan
- parantaa asentoasi
- parantaa keskittymiskykyä
- polttaa rasvaa
- mainio palautumisharjoitus raskauden jälkeen   Avain Flexi-Barin tehokkuuteen on tangon ainutlaatuisessa heiluriliikkeessä. Kehon tuottama aktiivinen Flexi-Bar tangon heilutus häiritsee selkärankaa tukevia syviä lihaksia koko rankamme pituudelta. Nämä lihakset ovat vastuussa rangan tukevuuden ylläpidosta; toisin sanoen, nämä lihakset pitävät sinut pystyasennossa ja estävät sinua romahtamasta kasaan kumartuessasi nostamaan jotain lattialta.
Kun heilutamme Flexi-Baria, laitamme selän ja vatsan lihakset töihin. Tämä työ lisää veren virtausta lihaksiin tuoden mukanaan lihasten suuresti tarvitsemaa happea ja poistaa lihaksista siellä olevat kuona-aineet. Lopputuloksena on vahvemmat ja tehokkaammat rankaa tukevat syvät lihakset, jotka pitävät selkäsi stabiilina ja kivuttomana.
Monipuolisuus on ehkä Flexi-Barin paras ominaisuus. Flexi-Baria voi käyttää seisten, tasapainoillen yhdellä jalalla tai tasapainolaudalla, istuen, maaten tai liikkuen. Flexi-Bar on ainutlaatuinen syvien lihasten ja koko kehon harjoitusväline kuntosaleille ryhmäliikuntaan, personal trainereiden asiakkaille, kuntien liikunnanohjaukseen, vammojen kuntoutukseen tai kotikuntoiluun. Flexi-Bar harjoittelua syville lihaksille suosittelemme tehtäväksi 10-15 min 3 kertaa viikossa. Tällä harjoittelulla myös kiireiset ihmiset saavat riittävästi harjoitusta syville lihaksille. Pinnallisten lihasten muokkaamiseen saatat toki tarvita pidemmän ajan ja useampia harjoituskertoja viikossa.
 
Flexi-Barin käyttö
 
FLEXI-BAR on monipuolinen harjoitusväline eri käyttötarkoituksiin.
Käytitpä Flexi-Baria voima- tai kestävyysharjoitteluun, tai kuntoutustarkoituksessa, se on lyömätön harjoitusväline monipuolisuutensa vuoksi.Flexi bar ei myöskään vie paljon tilaa, joten se on käytännöllinen väline niin kotiin kuin salille.
Kaikki, urheilijoista vanhuksiin, pääsevät Flexi-Barin avulla hyviin tuloksiin. Jos olet toipumassa vammoista, harjoittelemassa vaativaan kilpailuun tai vaan parantamassa yleiskuntoasi, Flexi-Bar on erinomainen harjoitusväline.Koska Flexi-bar harjoittaa kaikkia kehosi syviä lihaksia (vatsa, selkä), voit odottaa saavasi dramaattisia tuloksia kohtuullisessa ajassa – vaikutus näkyy todennäköisesti ensimmäisenä ryhtisi paranemisena tai kroonisen selkäkivun vähittäisenä helpottumisena.
Flexi-Barin heilutustekniikan jokainen oppii nopeasti. Alkuvaiheessa Flexi-Barin heilutus tosin saattaa vaatia keskittymistä ja ponnistelua itse heilutukseen. Joillakin heilutustekniikan oppiminen saattaa vaatia hieman aikaa, silloin kyse on ainoastaan heilutustekniikan vaatiman koordinaation oppimisesta, ei kunnon heikkoudesta.
Alkuvaiheessa olkapään ja selän pinnalliset lihakset tekevät suurimman työn heiluriliikkeessä. Kun heilutustekniikka harjoittelun jälkeen on kunnossa, kehon syvätlihakset ottavat päävastuun heiluriliikkeestä.
 
Kuinka Flexi-Bar toimii?
 
Flexi-Bar harjoittaa aina selän ja vatsan syviä lihaksia. Flexi-Barin heilutus aiheuttaa värähtelyn, joka kulkeutuu koko kehon läpi, myös osin tahdottomiin kehon syviin lihaksiin. Nämä lihakset reagoivat salamannopeasti suojaamaan selkärankaamme vaaran uhatessa esim. talvella liukastuessa.
Kehon syvät lihakset ovat hyvin usein heikkoja ja niillä on puutteellinen verenkierto käytön puutteesta tai harjoittelun yksipuolisuudesta johtuen. Näiden lihaksien päätehtävä on kuitenkin pitää selkäranka stabiilina päivittäisessä toiminnoissa ja liikunnassa ja niiden täytyy olla vahvoja ja joustavia. Flexi-bar harjoittelu aktivoi nämä syvät lihakset isometrisillä ja isotonisilla supistuksilla – tukien samalla kehoa ja pitäen selkärangan oikeassa asennossa.
Erityisesti sidekudos, joka koteloituu jokaiseen nikamaan, saa osansa lisääntyneestä verenkierrosta. Tämä lisääntynyt verenkierto pitää sidekudoksen vahvana, kuitenkin taipuisana ja herkkänä päivittäisen elämän vaatimuksiin vähentäen riskiä selän vammoille ja lisäten vastetta kaikenlaiseen harjoitteluun.
 
 

Asiakkaidemme arviot

36845