71476

Zip-Play Maxi

2 tai 4 pelaajalle

Tuotenumero:1345171
62,40 EUR ink. mva.
50,32 EUR eks. mva.
50,32 EUR Exkl. moms
62,40 EUR Inkl. moms
62,40 EUR sis.alv.
50,32 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Kpl):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Arvioitu toimitusaika (11 päivää)

Zip-Play Maxia voi kerrallaan käyttää 2 tai 4 pelaajaa, tai sillä voi pelata joukkueina. Kehittää koordinaatiota, näppäryyttä ja sosiaalisia taitoja.

Tarkoituksena on pitää pallo ilmassa, pitelemällä Zip-Play Maxia yhdessä pelitoverin kanssa. Zip-Play Maxi koostuu tukevasta nailonkankaasta, jonka päihin on kiinnitetty pyöreät, saarnipuiset kepit. Kepit toimivat kädensijoina. Pelin onnistuminen edellyttää hyvää yhteistyötä pelitoverin kanssa. Kommunikointi ja sopeutuminen toisen liikkeisiin on keskeistä.

 

Tuotetiedot:

  • Kangas 100 % nailonia
  • Kankaan mitat: 106 x 58 cm
  • 2 saarnipuusta valmistettua keppiä, pituus 80 cm
  • Pallo ei sisälly toimitukseen

Koulu- ja seuraliikuntaan, terapiakäyttöön ja yhteistyöharjoituksiin

Zip-Play Maxi tarjoaa kunnon haasteen käyttäjille. Että pallon saisi liikkumaan haluamallaan tavalla, täytyy pelaajien käyttää juuri oikea määrä voimaa kankaan jännittämiseen. Peliä voi muunnella monin eri tavoin. Sosiaalisten taitojen lisäksi Zip-Play Maxi kehittää motoriikkaa ja koordinaatiota. Suurikokoinen peliväline sopii erinomaisesti kouluille tai seuroille. Terapiassa sitä voi hyödyntää liike- ja ryhmäharjoituksiin. Pelipalloksi sopii esim. sateenkaaripallo ø 18 cm, koosh-pallo, Playground-pallo, heittopallot sekä hernepussit, 120 g.

 

Tilaa Zip-Play Maxi nyt verkkokaupastamme.

 

Huom!

Ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Käyttö aikuisen välittömässä valvonnassa.

 

 

Asiakkaidemme arviot

71476