142988 142988 142988 142988

Mölkky

2-6 pelaajalle

Tuotenumero:1874004
72,40 EUR ink. mva.
58,39 EUR eks. mva.
58,39 EUR Exkl. moms
72,40 EUR Inkl. moms
72,40 EUR sis.alv.
58,39 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Pakettia):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
100+ etävarastossa. Arvioitu toimitusaika 11 työpäivää

Suomessa kehitetty, kaikenikäisille sopiva peli, joka edellyttää heittotaitoa, pelitaktiikkaa ja onnea. Hauskaa ajanvietettä koko perheelle, lapsista isovanhempiin!

  • Alkuperäinen, suomalainen mölkkypeli
  • Todella laadukas: käsittelemätöntä puuta, kestävästä metsätaloudesta
  • Viihdyttävä peli, jossa yksinkertaiset säännöt

Pelaa missä ja milloin vain

Peli koostuu 12 numeroidusta, viistoon sahatusta puupalikasta, jotka toimivat keiloina, sekä 1 lieriönmuotoisesta heittokapulasta, eli mölkystä. Lisäksi mukana tulevat peliohjeet, lehtiö pisteiden merkitsemiseen ja puinen laatikko, jossa on nyörit kantamista varten. Sekä pelivälineet että säilytys- ja kuljetuslaatikko on kaikki valmistettu käsin, käsittelemättömästä puusta. Peli soveltuu erityisesti ulkokäyttöön ja sitä voidaan pelata kaikenlaisilla, vähänkin tasaisilla ja kiinteillä maaperillä. Halutessaan mölkkyä voi pelata myös tarkoitukseen soveltuvissa sisätiloissa. Peli sopii 5 ikävuodesta alkaen kaikille, erityistä urheilullisuutta tai voimaa ei tarvita. Pelaajien lukumäärä on teoriassa rajaton, suosittelemme peliä kerrallaan 2 - 6 henkilön pelattavaksi.

 

Tuotetiedot:

  • Pituus x leveys x korkeus: 34 x 23 x 19,3 cm
  • Paino: 4,4 kg
  • Materiaali: käsittelemätöntä mäntypuuta, kestävästä metsätaloudesta
  • Käsinvalmistettu! 
  • Pelaajien lukumäärä: 2 - 6
  • Pelin kesto: n. 30 min.
  • Ikäsuositus: alkaen 5-vuotiaille
  • Mukana säilytyslaatikko ja peliohjeet sekä pistevihko

Jännitystä viimeiseen heittoon saakka

Peliohjeet ovat yksinkertaiset ja takaavat jännityksen säilymisen viime metreille asti. Tavoitteena on päästä tasan 50 pisteeseen. Pelaajat heittävät 3 - 4 m etäisyydeltä heittokapulalla keiloihin ja yrittävät saada keilat kaatumaan. Pelin alussa keilat on asetettu tiiviiksi, kolmionmuotoiseksi ryhmäksi, tiettyyn numerojärjestykseen. Jokainen pelaaja saa heittokierroksella heittää ainoastaan kerran. Jos pelaaja ei osu yhteenkään keilaan kolmella perättäisellä kierroksella, putoaa hän pelistä ja siirtyy kirjuriksi. Pisteitä voi saavuttaa kahdella tavalla: jos 1 keila kaatuu, saa pelaaja keilassa olevan numeron edestä pisteitä. Jos keiloja kaatuu kerralla useampi, lasketaan keiloissa olevat numerot yhteen. Ainoastaan täysin kaatuneet keilat lasketaan pisteisiin. Keilat nostetaan aina uudelleen pystyyn juuri sille kohdalle, mihin ne ovat kaatuneet tai lentäneet - näin pelikenttä laajentuu koko ajan. Heittokapulan pyöreä muoto tuo lisähaastetta: jos kapula pomppaa välillä maahan, sen lentorata muuttuu täysin. Jos pelaaja saa yli 50 pistettä, palaavat hänen pisteensä takaisin 25 ja peli jatkuu. Pelin voittaa se, joka ensimmäisenä saa tasan 50 pistettä.

 

Mökillä, puutarhassa, puistossa, nurmikolla tai liikuntahallissa - mölkyn parissa on aina luvassa jännittäviä ja hauskoja hetkiä.

 

Huom!

Ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Asiakkaidemme arviot

142988