Baden Champions lentopallosetti Täydellinen sarja pihapeleihin Baden Champions lentopallosetti Täydellinen sarja pihapeleihin Baden Champions lentopallosetti Täydellinen sarja pihapeleihin Baden Champions lentopallosetti Täydellinen sarja pihapeleihin Baden Champions lentopallosetti Täydellinen sarja pihapeleihin Baden Champions lentopallosetti Täydellinen sarja pihapeleihin Baden Champions lentopallosetti Täydellinen sarja pihapeleihin

Baden Champions lentopallosetti

Täydellinen sarja pihapeleihin

Tuotenro: BD90014
299,98 EUR ink. mva.
241,92 EUR eks. mva.
241,92 EUR Exkl. moms
299,98 EUR Inkl. moms
299,98 EUR sis.alv.
241,92 EUR ilman alv.
Lukumäärä: (Pakettia):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
4 varastossa

Baden Champions -sarjan lentopallosetissä on kaikki mitä tarvitset lentopallon pelaamiseen omalla takapihalla! Tämä vankkatekoinen sarja tarjoaa kunnon pihapelit nopeasti. Nuoremmille (noin 5–12-vuotiaille) pelaajille suosittelemme kevyempää lentopalloa kuin pakkauksessa.
 
Pakkaus sisältää:
· 1 korkealaatuisen Baden-lentopallon
· 1 pallopumppu venttiilineulalla
· 2 kiinteää ja säädettävää pylvästä
· 1 verkko (9,5 metriä)
· 1 sarja säänkestäviä kentän ulkorajanauhoja
· 1 tukeva nailonkantolaukku helppoa kuljetusta ja varastointia varten.
 

Kestävyys ja vakaus ovat tärkeitä avainsanoja pihalentistä ajatellen. Kiinteät jauhemaalatut teräspylväät ja insertit, samoin kuin säänkestävä verkko ja kenttämerkkinauhat tekevät sarjasta täydellisen valinnan, joka näkee useamman kesän ja kestää käyttöä. Pakkausta voidaan käyttää sekä nurmikolla että hiekalla.

Tässä lentopallosetissä on kaikki, mitä tarvitset lentispelin pystyttämiseen. Koko lentopallosetti mahtuu tukevaan nailonkantolaukkuun, jota on helppo kantaa ja varastoida. Laitat pelit nopeasti pystyyn vaikka seuraaviin pihajuhliin tai vietät perheen kanssa ikimuistoisen rantapäivän pelaten beachlentistä omalla kentällä!

Asiakkaidemme arviot

243400